Ce job are Meghan Markle. A trecut ‘meseria’ pe certificatul de nastere al fiului sau

Publicat: 18 mai 2019, 13:05 Autor: D. C. Vedete

Dupa nasterea bebelusului regal, cei doi parinti au cedat presiunilor si au facut public certificatul de nastere al fiului lor.

Ce job are Meghan Markle? Cu ajutorul certificatului de nastere al lui Archie au iesit la iveala mai multe detalii. De exemplu, fiul Printului Harry s-a nascut la un spital privat, nu acasa, asa cum isi dorea Meghan Markle. Micutul s-a nascut la Spitalul Portland din Westminster.

Pe documentul oficial a fost trecut si jobul lui Meghan Markle. La ‘Ocupatie’, aceasta a trecut „Printesa Regatului Unit”. Este aceeasi ocupatie pe care si Kate Middleton a trecut-o pe toate certificatele de nastere ale copiilor sai, informeaza The Sun.

Ce job are Meghan Markle

Pe certificatul de nastere al fiului sau, fosta actrita americana a fost trecuta „Rachel Meghan Her Royal Highness The Duchess of Sussex” (Rachel Meghan Alteța sa regală Ducesa de Sussex). Rachel este prenumele ei, dar vedeta a preferat sa foloseasca numele mijlociu.

Printul Harry a fost trecut pe certificatul de nastere al fiului sau drept „His Royal Highness Henry Charles Albert David Duke of Sussex” (Alteța sa regală Henry Charles Albert David Duce de Sussex). Cat despre ocupatia sa, va puteti da seama ce s-a scris… ‘Printul Regatului Unit’!

Tatal lui Meghan Markle nu trebuie sa stea langa Archie. Fosta lui sotie spune ca nu trebuie lasat in preajma bebelusului Ducesei Meghan

Publicat: 18 mai 2019, 13:05 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă