Filme noi în cinema săptămâna 2-8 septembrie 2019

Publicat: 02 sept. 2019, 09:41 Autor: alina.serea Life
Filme noi în cinema săptămâna 2-8 septembrie 2019

Vești bune pentru cinefili. Se anunță filme noi în săptămâna 2- 8 septembrie 2019, când are premiera una dintre cele mai așteptate pelicule ale anului, IT: Chapter 2 (IT: Capitolul 2).

Filme noi 2-8 septembrie 2019 - IT- Chapter 2

Cei care își doresc să vadă filme noi în săptămâna 2-8 septembrie vor avea parte de o premieră. Pe 6 septembrie se lansează, în România, filmul horror IT: Chapter 2 – IT: Capitolul 2, cu o zi înainte, joi, pe 5 septembrie având loc avanpremiera mult așteptatului thriller.

Filme noi 2-8 septembrie 2019 – Premiera IT- Chapter 2 (IT: Capitolul 2)

IT este un film care a redefinit genul thriller și a înregistrat cele mai mari încasări obținute vreodată de un film horror.

Filme noi 2-8 septembrie 2019 – În filmul IT: Chapter 2, care este cea mai nouă adaptare a poveştii lui Stephen King, acțiunea se desfășoară la 27 de ani distanță de prima parte, lansată în 2017. Și de data aceasta, rolul clown-ului horror, Pennywise, va fi jucat de actorul Bill Skarsgard, iar pelicula este regizată de Andy Muschietti.

Filmul, ce va avea premiera în cinema în săptămâna 2-8 septembrie, are o durată de 2 ore și 45 de minute. Asta după ce regizorul a recunoscut că, initial, pelicula dura 4 ore: ”Toate secvențele păstrate au un rol esențial în derularea acțiunii, iar durata este justificată”, a declarat Muschietti.

În orașul Derry răul revine la suprafață odată la 27 de ani. În același timp, prietenii din copilărie, membrii Clubului de tocilari, plecați pe drumuri diferite în viață, trebuie să se întoarcă în orașul natal.

Filme noi 2-8 septembrie 2019. Ce alte filme se pot vedea în cinema

Tot în săptămâna 2-8 septembrie, în cinema rulează alte două filme noi, care au avut premiera în luna august, dar care au fost foarte așteptate de public pe tot parcursul lui 2019. Este vorba despre Once Upon a Time in Hollywood și Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw.

Once Upon a Time in Hollywood

Once Upon a Time în Hollywood îi aduce pentru prima dată împreună pe Leonardo DiCaprio şi Brad Pitt. Filmul, unul dintre cele mai așteptate din anul 2019, a generat un interes uriaş datorită regizorului Quentin Tarantino, aflat la cel de-al 9-lea film din carieră, dar și datorită subiectului pe care acesta îl abordează

Once Upon a Time în Hollywood are povestea concentrată pe viața unui actor fără success, interpretat de Leonardo DiCaprio, și pe cea a dublurii sale – Brad Pitt. Acţiunea se plasează în anii 60 şi aduce în discuţie una din cele mai cumplite crime din istoria Statelor Unite – uciderea actriţei Sharone Tate.

Filmul a debutat în cinematografele din România cu încasări record de aproape un million de lei, situându-se astfel pe primul loc în box-office.

 

Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw

Franciza ”Furios și iute”, care a înregistrat încasări de peste 5 miliarde de dolari în total, a lansat, în 2019, primul său capitol separate: Furios și iute: Hobbs & Shaw. În cinematografele din România, filmul s-a bucurat, imediat după lansare, de încasări de peste 750.000 de lei, fiind primul în box-office.

În rolurile principale sunt Dwayne Johnson și Jason Statham, care reiau personajele Luke Hobbs și Deckard Shaw.
Filmul este regizat de David Leitch, după un scenariu scris de Chris Morgan. Furios și iute: Hobbs & Shaw e produs de Morgan, Dwayne Johnson, Jason Statham și Hiram Garcia.

Vezi și :

Publicat: 02 sept. 2019, 09:41 Autor: alina.serea Life
Pe aceeași temă
×