Filme noi în cinema săptămâna 16-22 septembrie 2019. Brad Pitt și Sylvester Stallone, din nou pe marile ecrane

Publicat: 16 sept. 2019, 09:15 Autor: alina.serea Vedete
Filme noi în cinema săptămâna 16-22  septembrie 2019. Brad Pitt și Sylvester Stallone, din nou pe marile ecrane

Filme noi 16-22  septembrie 2019. În această perioadă au premiera în cinema cinci filme, printre care și o peliculă românească. Brad Pitt și Sylvester Stallone sunt doar câteva dintre numele mari ce vor apărea în premierele săptămânii acesteia. 

FFilme noi 16-22  septembrie 2019. Foto Ad Astra cu Brad Pitt
Filme noi 16-22  septembrie 2019: Ad Astra, cu Brad Pitt in

Filme noi 16-22 septembrie 2019. Filmul românesc Arest, dar și alte patru pelicule, printre care Rambo: Last Blood, au premiera în săptămâna 16-22 septembrie 2019, în cinematografele din România.

Rambo: Last Blood – Rambo: Ultima luptă

Pe 20 septembrie are premiera filmul Rambo: Ultima luptă
Rambo, devenit deja un personaj legendar ,se pregăteşte să revină în acţiune. De data aceasta, protagonistul, interpretat bineînțeles de Stlvester Stallone, declară război unui cartel de droguri mexican, ce o răpeşte pe fiica unui prieten de-al său.

Rambo locuiește în singurătate și lucrează la o fermă care se află la granița dintre Statele Unite și Mexic. Vechea lui viață marcată de lupte violente, dar aproape întotdeauna victorioase, a rămas în trecut. Cu toate acestea, când fiica unui prieten este răpită, Rambo nu-și poate controla setea pentru justiție și decide să se confrunte cu unul dintre cele mai periculoase carteluri din Mexic. Carmen Delgado, o jurnalistă care investighează luptele periculoase ale comerțului cu droguri din Mexic, se alătură lui Rambo după ce infractorii îi răpesc sora mai mică. Împreună, cei doi încearcă să descopere și să salveze un grup de fete răpite de o rețea de trafic sexual din Mexic.

Filme noi 16-22 septembrie 2019- Ad Astra

Ad Astra este un film american de aventură science fiction, realizat în 2019, care va avea, de asemenea, premiera în data de 20 septembrie 2019. Printre protagoniști de numprp Brad Pitt, Tommy Lee Jones, Ruth Negga, Liv Tyler și Donald Sutherland.

Astronautul Roy McBride (Brad Pitt) călătorește la marginile exterioare ale sistemului solar pentru a-și găsi tatăl dispărut și a descoperi un mister care amenință supraviețuirea oamenilor pe Pământ. Călătoria lui va descoperi secrete care contestă natura existenței umane și locul nostru în cosmos.

Filme noi 16-22 septembrie 2019- Princess in Wonderland – Prințesa în Țara Minunilor

Prințesa în Țara Minunilor promite a fi o aventură pentru întrega familie și poate fi urmărit în cinema din 20 septembrie. La a 7-a aniversare a zilei de naștere, prințesa Barbara descoperă o carte fermecată, ce se dovedește a fi un portal către o lume a minunilor, unde întâlnește o mulțime de creaturi fantastice, printre care și un dragon magic, care îi va deveni cel mai bun prieten. În această aventură de neuitat, prințesa se va lupta cu vrăjitorul cel rău, pentru a-și regăsi mama și pentru a restabili pacea în regat.

 

Filme noi 16-22 septembrie 2019. L’homme fidèle – Un om fidel

Filmul franțuzesc L’homme fidèle – Un om fidel are premiera în cinema în data de 20 septembrie. Marianne îl părăseşte pe Abel pentru Paul, prietenul cel mai bun al lui Abel şi tatăl copilului ei încă nenăscut. Opt mai târziu, Paul moare. Abel şi Marianne încep o relaţie, stârnind gelozia lui Joseph, fiul lui Marianne, şi a Evei, sora lui Paul, îndrăgostită de Abel încă din copilărie.

 

Arest. Premiera 20 septembrie 2019

Arrest, cel de-al doilea lungmetraj semnat de Andrei Cohn, va avea premiera în cinematografele din România pe 20 septembrie. Filmul îi are în distribuție pe Alexandru Papadopol și Iulian Postelnicu, alături de András Hatházi, Liviu Pintilieasa, Sorin Cociș și Marian Alexoaia.

 

În august 1983, arhitectul Dinu Neagu este, împreună cu soția și cei doi copii, pe o plajă de nudiști din apropierea unei zone industriale. Dintr-o mașină coboară doi securiști, care îl iau la București pentru o declarație despre care nu-i oferă prea multe detalii. Filmul continuă în arestul miliției, unde Neagu este închis în aceeași cameră cu Vali, deținut de drept comun, folosit ca torționar de către securitate în schimbul unor favoruri. Lucrurile capătă o întorsătură din ce în ce mai absurdă de la o zi la alta.

Citește și: Filme noi în cinema. Cele mai așteptate filme ale toamnei

Publicat: 16 sept. 2019, 09:15 Autor: alina.serea Vedete
Pe aceeași temă
×