Pasiunea secretă a lui Brad Pitt! Nimeni nu știa asta despre celebrul actor

Publicat: 18 ian. 2021, 12:23 Autor: Andreea Voicu Vedete

Nebănuite sunt căile Domnului! E un actor de succes, are faimă, avere și o viață ”roz”, dar puțini știu ce pasiuni ascunse are celebrul Brad Pitt. E greu de crezut, dar…

Brad Pitt are o pasiune secretă. Mult timp a ascuns-o de ochii lumii, dar acum s-a aflat. Celebrul actor care a făcut furori în industria cinematografică și în inimile femeilor își fructifică un hobby pe care nu multe vedete în al, și anume olăritul. Și, mai mult decât atât, și Leonardo DiCaprio pare și el interesat de acest hobby, căci ar sta împreună în studioul de sculptură al lui Brad Pitt ”creând artă până după miezul nopții”, arată thedelite.com.

De asemenea, Brad Pitt are și o înclinație spre tricotat. În anul 2008, anul când Angelia Jolie a devenit mămica gemenilor Knox și Vivienne, actorul de la Hollywood s-a declarat fan al acestei activități.

Brad Pitt are o nouă iubită? Cine e Nicole Poturalski

Nicole Poturalski, femeia alături de care Brad Pitt a fost fotografiat, are 27 de ani, este de fotomodel și este căsătorită cu un bărbat cu 41 de ani mai în vârstă decât ea. Deși presa vorbea despre un nou cuplu în showbiz, se pare că cei doi s-au despărțit. În luna august, 2020, apăreau primele zvonuri conform cărora Brad Pitt se iubește cu un fotomodel cu 28 de ani mai tânăr decât el, Nicole Poturalski.

Cei doi au fost surprinși împreună, ba chiar au afișat și câteva gesturi tandre unul față de celălalt, fără ca actorul să țină cont de faptul că tânăra este măritată de opt ani. Soțul acesteia este omul de afaceri Roland Mary, în vârstă de 68 de ani. Acesta deține un restaurant în Berlin (Borchardt) și chiar aici s-ar fi cunoscut Brad Pitt și Nicole Poturalski.

Mai mult decât atât, o sursă apropiată lui Roland Mary, citată sub acoperirea anonimatului de presa tabloidă din străinătate, a declarat că omul de afaceri privește cu multă „filosofie” ceea ce el numește „prietenia strânsă” dintre soţia sa şi Brad Pitt.

Sursă foto: capturi Video Youtube

Publicat: 18 ian. 2021, 12:23 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă