Brad Pitt și modelul Nicole Poturalski s-au despărțit

Publicat: 29 oct. 2020, 11:04 Autor: Elena Vedete
Brad Pitt și modelul Nicole Poturalski s-au despărțit

Brad Pitt și iubita sa, modelul Nicole Poturalski s-au despărțit după doar trei luni de relație. 

Cei doi au fost văzuți prima oară împreună în august anul acesta. „Totul s-a terminat între ei”, pentru că relația nu a fost „niciodată una serioasă”, a dezvăluit o sursă pentru Page Six, menționând că separarea s-a produs recent, scrie filmnow.ro.

Nicole a fost văzută ținându-se de mână cu soțul ei, Roland Mary (68 de ani), sâmbătă, pentru prima oară de când s-a aflat de aventura ei cu Brad. Nicole și Roland, care au o „căsnicie deschisă”, au fost fotografiați cinând la restaurantul lui din Berlin, Borchard, locul unde ea l-a și cunoscut pe actor.

Nicole Poturalski are 27 de ani, este de fotomodel și este căsătorită cu un bărbat cu 41 de ani mai în vârstă decât ea, dar cu care ar avea un „mariaj deschis”, scria Mail Online, cu câteva săptămâni în urmă.

 

View this post on Instagram

 

Keep it colorful ?. #werbungwegenmarkennennung

A post shared by Nico (@nico.potur) on

Cine este Nicole

Nicole Poturalski este căsătorită cu Roland Mary, un om de afaceri în vârstă de 68 de ani. Acesta deține un restaurant în Berlin (Borchardt) și de altfel aici s-ar fi cunoscut Brad Pitt și Nicole Poturalski.

O sursă apropiată lui Roland Mary, citată sub acoperirea anonimatului de presa tabloidă, a declarat că omul de afaceri privește cu multă „filosofie” ceea ce el numește „prietenia strânsă” dintre soţia sa şi Brad Pitt.

Tânăra, care este cunoscută în mediul profesional sub numele de Nico Mary, s-a născut în Germania, are un băiețel,  dar nu împărtăşeşte multe detalii despre viaţa sa privată pe reţelele sociale. De origine poloneză, ea vorbeşte cinci limbi străine şi este o cititoare împătimită.

Publicat: 29 oct. 2020, 11:04 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă