VIDEO. Iubita lui Brad Pitt ascunde secrete nebănuite. Ce s-a aflat recent despre tânăra poloneză întrece orice imaginație

Publicat: 31 oct. 2020, 09:15 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Nicole Poturalski, femeia alături de care Brad Pitt a fost fotografiat săptămâna trecută, are 27 de ani, este de fotomodel și este căsătorită cu un bărbat cu 41 de ani mai în vârstă decât ea. Deși presa vorbea despre un nou cuplu în showbiz, se pare că cei doi s-au despărțit.

În luna august al acestui an, apăreau primele zvonuri conform cărora Brad Pitt se iubește cu un fotomodel cu 28 de ani mai tânăr decât el, Nicole Poturalski.

Cei doi au fost surprinși împreună, ba chiar au afișat și câteva gesturi tandre unul față de celălalt, fără ca actorul să țină cont de faptul că tânăra este măritată de opt ani. Soțul acesteia este omul de afaceri Roland Mary, în vârstă de 68 de ani. Acesta deține un restaurant în Berlin (Borchardt) și chiar aici s-ar fi cunoscut Brad Pitt și Nicole Poturalski.

Mai mult decât atât, o sursă apropiată lui Roland Mary, citată sub acoperirea anonimatului de presa tabloidă din străinătate, a declarat că omul de afaceri privește cu multă „filosofie” ceea ce el numește „prietenia strânsă” dintre soţia sa şi Brad Pitt.

Se speculează faptul că Nicole nu este la prima astfel de aventură extraconjugală, cu acordul soțului ei, mai ales că acesta a declarat că ei au o relație deschisă.

Nicole Poturalski, unul dintre cele mai apreciate modele internaționale

Tânăra, care este cunoscută în mediul online sub numele de Nico Mary, s-a născut în Germania, are un băiețel, însă este foarte rezervată atunci când este întrebată de viața sa personală.

De origine poloneză, tânăra vorbeşte cinci limbi străine şi este o cititoare împătimită.

Nicole a apărut în paginile revistelor de modă Harper’s Bazaar şi Elle din Germania şi este reprezentată de agenţia de modeling Next. Ea este, asemenea lui Brad Pitt, foarte implicată în cauze sociale şi s-a exprimat de multe ori public pe teme privind drepturile omului.

Publicat: 31 oct. 2020, 09:15 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă