Iti mai amintesti de Raluca Lazarut? Cum arata acum si ce face de cand a parasit Romania

Publicat: 15 oct. 2019, 20:30 Autor: D. C. Vedete

O mai ţii minte pe Raluca Lăzăruţ, fosta prezentatoare de ştiri? Frumoasa vedetă a decis să părăsească România şi să se mute tocmai peste Ocean.

Iti mai amintesti de Raluca Lazarut. Raluca Lăzăruţ a decis că cel mai bine pentru ea este să plece în America, totul de dragul bărbatului pe care îl iubeşte.

Din câte se pare, decizia a fost una cum nu se putea mai bună, asta pentru că Raluca Lăzăruţ o duce excelent, este fericită şi împlinită. Chiar dacă a lăsat viaţa profesională pe locul doi, totul a meritat pentru Raluca Lăzăruţ, care este mulţumită de alegerea pe care a făcut-o.

Iti mai amintesti de Raluca Lazarut

Ce-i drept, nici nu are cum altfel, ţinând cont că partenerul ei o ţine doar în puf. Cei doi merg des în vacanţe exotice, unde se relaxează şi scapă de stresul cotidian.

Raluca Lăzăruţ îşi doreşte să devină mamă. Insă până când le va da prietenilor marea veste, Raluca Lăzăruţ a fost recent naşă de botez. Fosta prezentatoare TVa postat şi câteva imagini de la botez pe reţelele sociale. Fotografii în care se poate vedea cât de fericită a fost în acea zi.

Publicat: 15 oct. 2019, 20:30 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă