Bianca Rus, sexy la 50 de kg. Cum se mentine dupa ce a slabit de la 100 de kg la jumatatea greutatii sale

Publicat: 21 May. 2019, 17:01 News 3

Cantareata de muzica populara a avut mereu probleme cu greutatea. In urma cu cativa ani, a decis sa slabeasca prin dieta si putina miscare. Dar nu a reusit.

Bianca Rus e sexy la 50 de kg. Artista a decis ca, dupa ce a incercat mai multe diete care nu prea au ajutat-o, sa isi micsoreze stomacul. Asa ca, in urma cu mai bine de 1 an, Bianca Rus a fost supusa unei interventii de micsorare a stomacului. A tinut regim alimentar impus de medici si a slabit.

In prezent, Bianca Rus cantareste 50 de kg. Inainte sa se opereze, aceasta avea o suta de kg, uneori reusind sa depaseasca si acest numar. Procesul de slabire nu a fost unul usor deoarece, la inceput, artista nu ar fi respectat indicatiile medicilor.

Bianca Rus, sexy la 50 de kg

Dar, in timp, s-a obisnuit cu noul stil de viata si a reusit sa devina o diva sexy. Acum se mentine la 50 de kg, dar vrea sa arate si mai bine. Face miscare timp de 2 ore, in fiecare zi. Bianca Rus, batuta si jefuita de sotul ei, la o luna de la nunta! Ce s-a intamplat intre cei doi

„Sunt mulțumită de felul în care arăt, dar vreau și mai mult de la mine. Acum am început să merg în fiecare zi la sală și am un program de două ore de mișcare pe zi, ceea ce mă ajută să se vadă rezultatele destul de rapid. La mâncare nu am restricții, mănânc de trei ori pe zi, însă foarte puțin.

Bianca Rus, batuta de sotul ei in magazin. I-a dat pumni in stomac: „Am vomitat continuu”

Mai am de lucrat, chiar dacă multe persoane mi-au zis că arăt foarte bine. În momentul de față lucrez doar la menținere și la tonifiere, nu aș putea să zic că îmi mai doresc să slăbesc. Am ajuns și imaginea unui antrenor de sport în aceste momente, ceea ce mă bucură foarte mult”, a declarat Bianca Rus pentru click.ro.

Bianca Rus a slabit 40 de kilograme! Si-a facut o operatie de micsorare a stomacului si acum este de nerecunoscut! Fostul sot o face praf!

Publicat: 21 May. 2019, 17:01 News 3
Pe aceeași temă