Apariție șocantă! Bianca Rus și-a pus o mască ciudată la gură și a făcut ”plinul” cu mâncare nesănătoasă dintr-o benzinărie!

Publicat: 04 Aug. 2020, 15:43 Vedete

Bianca Rus a ajuns o adevărată bombă sexy după ce a slăbit 50 kg. În urma operației prin care și-a micșorat stomacul, artista a slăbit enorm, ajungând de la 100, la 50 kg. 

La începutul anului 2018, viața Biancăi Rus s-a schimbat radical. Focoasa brunetă a luat decizia să își micșoreze stomacul cu ajutorul unei intervenții chirurgicale. După această operație, bruneta a reușit să scape de aproximativ 50 de kilograme.

„Sunt mulțumită de felul în care arăt, dar vreau și mai mult de la mine. Acum am început să merg în fiecare zi la sală și am un program de două ore de mișcare pe zi, ceea ce mă ajută să se vadă rezultatele destul de rapid. La mâncare nu am restricții, mănânc de trei ori pe zi, însă foarte puțin. Mai am de lucrat, chiar dacă multe persoane mi-au zis că arăt foarte bine. În momentul de față lucrez doar la menținere și la tonifiere, nu aș putea să zic că îmi mai doresc să slăbesc. Am ajuns și imaginea unui antrenor de sport în aceste momente, ceea ce mă bucură foarte mult”, a declarat Bianca Rus pentru click.ro

Bianca Rus nu a renunțat la plăcerile vinovate

Recent, paparazzi CIAO.RO au surprins-o pe șatenă într-o benzinărie din Capitală, unde a fost să facă plinul… dar nu pentru mașină.

Deși a slăbit spectaculos și chiar a declarat în repetate rânduri faptul că acum are un stil de viață sănătos, am prins-o pe Bianca cu ”mâța-n sac”. Aranjată din cap până în picioare, frumoasa șatenă nu s-a putut abține și s-a oprit într-o benzinărie pentru a-și satisface plăcerile vinovate.

Vedeta a ieșit din magazin cu câteva dulciuri și o doză de suc acidulat din care a băut cu o mare poftă.

Bianca Rus și-a dorit întotdeauna să aibă o siluetă de viespe și chiar a reușit acest lucru cu ajutorul sacrificiilor pe care le-a făcut, însă acum se pare că a uitat de toate momentele dificile prin care a trecut… Fără niciun resentiment a uitat de diete și restricții și a dat iama în dulciurile pline de calorii.

Bianca Rus, ghinionistă în dragoste

Concurenta de la “Bravo, ai stil! Celebrities” nu a prea avut noroc în dragoste în trecut. Vedeta și-a încheiat majoritatea relațiilor amoroase cu scandal, multă furie și lacrimi.

În urmă cu mai bine de 10 ani, Bianca Rus a ținut primele pagini ale ziarelor multă vreme din cauza tărăboiul pe care l-a făcut cu un alt fost iubit de-al ei, hairstylistul Valentin Ene.

Tânărul o acuza pe artistă că îl obliga să facă sex mai mereu. Bianca Rus, mai plinuță la vremea respectivă, credea că partidele amoroase dese o vor ajută să slăbească mai rapid.

„Era moartă de beată și a pus ochii pe mine în seara aia (povestea despre prima întâlnire cu Bianca Rus – n.r.). A făcut ea ce-a făcut și m-a târât în toaletă, unde mi-a făcut sex oral. După care m-a pus să-i achit nota de plată. Ajunsesem să nu-i mai suport bețiile. Cum ieșeam într-un club, fie că era cu prietenii mei sau cu ai ei, știam deja ce va urma. Bianca bea o sticlă de whisky singură și începea scandalul. Ori i se punea pata pe câte un bărbat de care trăgea, efectiv, până când trebuia să o scot din local și s-o urc într-un taxi, ori se certa cu lumea. Am ajuns să sară la bătaie la mine, în plină stradă. La un moment dat, n-am mai suportat și am lăsat-o în plata ei. Îmi cerea să fac sex cu ea de 5-6 ori pe zi. Ea credea că slăbește de la asta!” a spus Valentin, în 2010, potrivit Atac la Persoană.

Publicat: 04 Aug. 2020, 15:43 Vedete
Pe aceeași temă