Bianca Rus îl face praf pe Cătălin Botezatu: “Prefer un fake, decât o cârpă de designer neasumat”

Publicat: 12 Mar. 2021, 10:56 Vedete

Bianca Rus a răbufnit în mediul online după ce Cătălin Botezatu, juratul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities” la care și ea a participat a acuzat-o că se îmbracă cu haine fake. Răspunsul artistei nu a întârziat să apară, însă mesajul pe care l-a publicat pe rețelele de socializare a fost unul extrem de dur.

Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu au fost invitați recent în platoul emisiunii “Teo Show”, acolo unde cei doi au comentat mai multe ținute ale vedetelor.

Celebrul designer a spus despre Bianca Rus faptul că este un exemplu negativ, după ce a văzut o poză cu aceasta la munte. În ziua respectivă, cântăreața a ales să poarte un trening care îi lăsa la vedere mai multe părți ale corpului, o geacă albă destul de scurtă, pantofi sport și o geantă fake.

„Bianca Rus a fost degeaba la Bravo si stil! Nu e singura concurentă care a trecut pe acolo degeaba. Au mai fost și altele, care nu au înțeles nimic”, a spus Botezatu, desființând ținuta purtată de Bianca Rus.

Bianca Rus îl face praf pe Cătălin Botezatu

După ce criticile au ajuns și la urechile sale, Bianca Rus a avut o reacție acidă pe rețelele de socializare. Artista a răbufnit și a dezvăluit care este părerea sa despre creațiile lui Cătălin Botezatu.

 „Să-ți permiți să cumperi cârpe de la Botezatu, un om normal lucrează doi ani. Mă îmbrac după bugetul meu și cum îmi place mie. Dacă Bote nu-și recunoaște și nu-i place creația lui, mie de ce mi-ar plăcea? Prefer un fake decât o cârpă de designer neasumat. Mai am cale lungă până să ajung pe alee, Dragă Bote. Cum pe mine nu mă supăra criticile tale, sper că nici pe tine”, i-a transmis Bianca Rus designerului, prin intermediul unui mesaj acid, postat pe pagina ei de Facebook

 

Sursă foto: Instagram

Publicat: 12 Mar. 2021, 10:56 Vedete
Pe aceeași temă