CSM Bucuresti a dat lovitura! Cristina Neagu si-a prelungit contractul pentru inca un sezon

Publicat: 22 May. 2019, 11:10 Vedete

Veste minunata pentru handbalul romanesc! Cristina Neagu ramane alaturi de CSM Bucuresti pentru inca un sezon.

CSM Bucuresti a dat lovitura! Cea mai buna si valoroasa jucatoare de handbal din lume a hotarat sa-si prelungeasca contractul, dupa cum au anuntat oficialii clubului.

CSM Bucuresti a dat lovitura

„Am ales cu sufletul și am semnat prelungirea pentru că, așa cum am declarat și acum 2 ani când m-am întors în țară și am semnat cu CSM București, îmi doresc foarte mult să câștig Liga Campionilor cu o echipă din România.

Sezonul recent încheiat a fost unul foarte greu pentru echipă, în care rezultatele nu au fost cele scontate, dar cred că această echipă poate și merită mult mai mult! Vom reveni și mai puternice!”, a zis Neagu pentru site-ul oficial al clubului, potrivit gsp.ro.

In acest moment, Cristina Neagu se recupereaza dupa accidentarea grava suferita la genunchiul drept. Mai e foarte putin pana cand liderul nationalei Romaniei va reveni pe teren. Aceasta s-a accidentat iarna trecuta in decursul Campionatului European.

Cat castiga Cristina Neagu

Pana acum, handbalista a avut un salariu de 17.500 de euro lunar la CSM, fiind cel mai mare din Romania, Cristina fiind supranumita „Messi din handbal a Romaniei”. Impresara ei a vrut totusi sa obtina o crestere de pana la 21.000 de euro, insa Cristina Neagu a acceptat sa-si prelungeasca contractul in aceleasi conditii.

Publicat: 22 May. 2019, 11:10 Vedete
Pe aceeași temă