Cu cine s-a iubit Cristina Neagu! Cea mai bună jucătoare de handbal din lume este extrem de romantică

Publicat: 06 Dec. 2019, 15:12 Vedete

Cristina Neagu a intrat în lumea handbalului întâmplător, în 2000, când avea doar 12 ani, la una din orele de sport, prin intermediul antrenoarei Maria Covaci, care venise să selecționeze fete pentru secția de handbal a Clubului Sportiv Școlar numărul 5. Cristina spune despre această întâlnire: „Am zis că nu am nimic de pierdut dacă merg și eu. Handbalul mi-a intrat la suflet din primul moment”.

A debutat în prima ligă la 18 ani, la Rulmentul Braşov, acolo unde a jucat în perioada 2006-2009, după care s-a transferat la Oltchim Râmnicu Vâlcea. Un club cu care s-a lansat în handbalul mare, cu care a şi jucat în fazele superioare ale cupelor europene, inclusiv în finala Ligii Campionilor. Neagu a jucat și în Muntenegru unde a făcut performață, în prezent, jucătoarea fiind legitimată la CSM București.

”Sunt foarte implicată în cariera mea și în acest sport. Eu nu termin un antrenament, mă duc acasă și asta e, mă întorc pe teren a doua zi. Eu stau și mă gândesc la chestiile care țin de antrenament, la ce am făcut, unde trebuie să îmbunătățesc, unde m-am simțit bine și unde nu. Nu-mi place să fiu obosită la antrenamente, să am o dimineață plină și apoi să mă duc pe teren, unde trebuie să fiu concentrată și în formă. În perioada de accidentări pe care am avut-o, am învățat să iubesc și să respect și mai mult ceea ce fac. Pentru că e un timp care nu se mai întoarce și vreau să profit la maxim de tot ce fac pentru că iubesc acest sport”, declara Cristina Neagu cu ceva timp în urmă.

Cine a fost iubitul Cristinei Neagu

În afara terenului, Cristina Neagu este o fată veselă, alături de care nu te poţi plictisi. Îi place fotbalul şi este extrem de apropiată de cele două surori ale sale, care sunt mai mari. Una dintre ele locuieşte în spania, iar cealaltă la Bucureşti. Mama Cristinei, Vasilica, este casnică şi cel mai înfocat suporter al ei.

Tatăl este taximetrist şi de asemenea un fan înfocat al Cristinei. Neagu are o viaţă personală liniştită. Singurul lucru care se ştie despre ea este că a avut o relaţie de patru ani, 2008-2012, cu Dacian Vizitiu, fratele Patriciei Vizitiu, cea mai bună prietenă a ei.

Dacian a fost fotbalist la Jiul şi a povestit la un moment dat cum este Cristina.  „E comunicativă, vorbăreaţă, glumeaţă şi are un suflet de aur. E romantică? Da, este. Îi plac mult florile. Adoră trandafirii. Este o romantică incurabilă”, a dezvăluit Dacian.

Publicat: 06 Dec. 2019, 15:12 Vedete
Pe aceeași temă