Tragedie în lumea sportului! Fost handbalist, găsit mort într-un parc

Publicat: 18 mai 2021, 08:45 Autor: Elena Arhiva
Tragedie în lumea sportului! Fost handbalist, găsit mort într-un parc

O  nouă tragedie aruncă doliul peste lumea sportului românesc. Un fost handbalist a fost găsit fără viaţă într-un parc din Oradea. Bărbatul era decedat de aproximativ o oră în momentul în care ambulanţa a ajuns la faţa locului.

Doru Drăgan, în vârstă de 62 de ani a fost handbalist la Constructorul Oradea, potrivit bihon.ro.  Din nefericire, sportivul era decedat de aproximativ o oră când a ajuns echipajul de ambulanță la fața locului. Apropiații spun că acesta a ieșit luni dimineața să alerge și s-a prăbușit la pământ şi se presupune că ar fi vorba de un infarct. „În fiecare zi ieșea în parc și alerga. La fel a făcut și dimineață. Din păcate a fost găsit prea târziu”, au mai declarat aceleași surse.

Doru Drăgan a făcut parte din celebra echipă condusă de antrenorul Gigi Ionescu.

 Foștii colegi plâng moartea fostului sportiv

„Pentru lumea sportului este o mare lovitură, absolut neașteptată, pentru că îl știam un mare sportiv, un familist convins, cu o viață foarte ordonată, conducea o firmă de prospecțiuni geologice și avea un fizic de invidiat. Nimeni nu știe să fi suferit vreodată de vreo afecțiune, în afară de cele dobândite pe terenul de sport”, au mărturisit foștii colegi, relatează antena3.ro.

Sursa foto: Arhiva Ciao

Publicat: 18 mai 2021, 08:45 Autor: Elena Arhiva
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă
×