Cristina Neagu a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus

Publicat: 06 Oct. 2020, 13:19 Vedete

Cea care a fost cotată drept cea mai bună handbalistă a lumii în urmă cu un an, Cristina Neagu, a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus.

Coordonatoarea de joc a echipei CSM București ar fi trebuit să fie prezentă la Criaova, însă nu a mai fost. Selecționerul Bogdan Burcea a lăsat-o să se recupereze la umărul drept, căci suferise o intervenție chirurgicală, însă în acest timp a început să se simtă rău și să facă febră. A făcut un test pentru coronavirus și a descoperit că este infectată. De atunci, a intrat în izolare, arată Cancan.

Cu cine s-a iubit Cristina Neagu

Cristina Neagu a intrat în lumea handbalului întâmplător, în 2000, când avea doar 12 ani, la una din orele de sport, prin intermediul antrenoarei Maria Covaci, care venise să selecționeze fete pentru secția de handbal a Clubului Sportiv Școlar numărul 5. Cristina spune despre această întâlnire: „Am zis că nu am nimic de pierdut dacă merg și eu. Handbalul mi-a intrat la suflet din primul moment”.

A debutat în prima ligă la 18 ani, la Rulmentul Braşov, acolo unde a jucat în perioada 2006-2009, după care s-a transferat la Oltchim Râmnicu Vâlcea. Un club cu care s-a lansat în handbalul mare, cu care a şi jucat în fazele superioare ale cupelor europene, inclusiv în finala Ligii Campionilor. Neagu a jucat și în Muntenegru unde a făcut performață, în prezent, jucătoarea fiind legitimată la CSM București.

În afara terenului, Cristina Neagu este o fată veselă, alături de care nu te poţi plictisi. Îi place fotbalul şi este extrem de apropiată de cele două surori ale sale, care sunt mai mari. Una dintre ele locuieşte în spania, iar cealaltă la Bucureşti. Mama Cristinei, Vasilica, este casnică şi cel mai înfocat suporter al ei.

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 06 Oct. 2020, 13:19 Vedete
Pe aceeași temă