Câți bani a ajuns să câștige Cristina Neagu, jucătoare la CSM București! E pe primul loc în lume la handbal feminin

Publicat: 25 May. 2020, 11:33 Vedete

Pe rețelele de socializare, îndrăgitul prezentator TV Dan Negru a postat o imagine alături de Cristina Neagu, jucătoarea de handbal de la CSM București.

Prezentatorul de la Antena 1 a scris în dreptul fotografiei că tânăra de 31 de ani, campioană în lume la handbal feminin, câștigă acum un salariu de 4072 de lei, adică 840 de euro, adică cât ar câștiga un polițist. Asta în condițiile în care înainte câștiga și 17500 de euro lunar. Potrivit unui link pe care Dan Negru l-a atașat lângă imagine, în presa străină cu rubrica sport scrie că jucătoarea Cristina Neagu este încă cotată pe locul întâi la handbal feminin, în lume. Iar discrepanța e și mai mare, deoarece campionul la masculin, Mikkel Hansen, tot pe locul întâi, câștigă 120.000 de euro lunar.

”4072 de lei e acum salariul Cristinei Neagu la CSM București, club finanțat din bani publici. De la 17 500 euro lunar. În linkul acesta zice că Neagu e încă nr 1 la handbal feminin în lume.
Cristina câștigă cât un polițist local. Așa cum Neagu e nr 1 feminin, Mikkel Hansen e nr 1 masculin, joacă la PSG și câștigă 120 mii euro lunar. Deci, pentru unii s-a schimbat lumea”, este mesajul scris de Dan Negru pe rețelele de socializare.

View this post on Instagram

4072 de lei e acum salariul Cristinei Neagu la CSM București, club finanțat din bani publici. De la 17 500 euro lunar. https://handballrepublic.com/index.php/2019/11/22/best-handball-player-list-of-the-greatest-of-all-time/ zice că Neagu e încă nr 1 la handbal feminin in lume. Cristina câștigă cât un polițist local. Așa cum Neagu e nr 1 feminin, Mikkel Hansen e nr 1 masculin, joacă la PSG și câștigă 120 mii euro lunar. Deci, pentru unii s-a schimbat lumea.

A post shared by Dan Negru (@negru_dan) on

Cu cine s-a iubit Cristina Neagu

Cristina Neagu a intrat în lumea handbalului întâmplător, în 2000, când avea doar 12 ani, la una din orele de sport, prin intermediul antrenoarei Maria Covaci, care venise să selecționeze fete pentru secția de handbal a Clubului Sportiv Școlar numărul 5. Cristina spune despre această întâlnire: „Am zis că nu am nimic de pierdut dacă merg și eu. Handbalul mi-a intrat la suflet din primul moment”.

A debutat în prima ligă la 18 ani, la Rulmentul Braşov, acolo unde a jucat în perioada 2006-2009, după care s-a transferat la Oltchim Râmnicu Vâlcea. Un club cu care s-a lansat în handbalul mare, cu care a şi jucat în fazele superioare ale cupelor europene, inclusiv în finala Ligii Campionilor. Neagu a jucat și în Muntenegru unde a făcut performață, în prezent, jucătoarea fiind legitimată la CSM București.

În afara terenului, Cristina Neagu este o fată veselă, alături de care nu te poţi plictisi. Îi place fotbalul şi este extrem de apropiată de cele două surori ale sale, care sunt mai mari. Una dintre ele locuieşte în spania, iar cealaltă la Bucureşti. Mama Cristinei, Vasilica, este casnică şi cel mai înfocat suporter al ei.

Tatăl este taximetrist şi de asemenea un fan înfocat al Cristinei. Neagu are o viaţă personală liniştită. Singurul lucru care se ştie despre ea este că a avut o relaţie de patru ani, 2008-2012, cu Dacian Vizitiu, fratele Patriciei Vizitiu, cea mai bună prietenă a ei.

Dacian a fost fotbalist la Jiul şi a povestit la un moment dat cum este Cristina. „E comunicativă, vorbăreaţă, glumeaţă şi are un suflet de aur. E romantică? Da, este. Îi plac mult florile. Adoră trandafirii. Este o romantică incurabilă”, a dezvăluit Dacian.

Publicat: 25 May. 2020, 11:33 Vedete
Pe aceeași temă