Poziții de infarct! Cele mai erotice handbaliste din lume ”dau bine” pe semicerc și în afara lui

Publicat: 14 Dec. 2019, 13:28 News

Cele mai sexy handbaliste din lume strâng în tribune mii de fani. În special, publicul masculin apreciază duelul din teren, dar spectatorii sunt interesaţi şi de frumuseţea sportivelor.

Pe primul loc între cele mai sexy handbaliste din lume este Radmila Petrovic. E născută în 1988 în Muntenegru şi face parte din echipa naţională. A participat la Campionatul Mondial din 2011 din Brazilia, iar ca realizări are medalia de argint la Olimpiada din 2012 şi aurul la EURO. Are 1.60 metri şi 58 de kilograme şi evoluează la Buducnost.

Radmila Petrovic

Poziţia secundă e ocupată de Amanda Kurtovic. Norvegianca are 23 de ani şi a pătruns în acest sport urmând tradiţia familiei, fiind fata antrenorului croat de handbal Marinko Kurtovic. A debutat în echipa naţională în 2011 şi la Campionatul Mondial desfăşurat în acelaşi an a obţinut medalia de aur. Joacă la Oppsal IF Handball.

Amanda Kurtovic

Krisztina Szadvari este născută în toamna lui 1990. Este foarte apreciată de fani, având un fizic de invidiat, 1.73 metri şi 60 de kilograme. A câştigat numeroase medalii, atât pe plan naţional, cât şi internaţional.

Krisztina Szadvari

Și-a schimbat drumul în carieră după ce în această primăvară a plecat de la Corona Brașov la CSM București și acum a decis să își schimbe și destinul. Băcăuanca Laura Chiper, componentă de bază a naționalei României este una dintre cele mai frumoase handbaliste din România și de la Europenele din Franța de anul trecut.

Laura Chiper

Ultima, dar nu cea din urmă, este Tess Wester, 26 de ani, care evoluează la Odense, în Danemarca. Frumoasa blondă de 1,78 metri este multiplă medaliată la Campionatele Mondiale și Europene și strălucește în fotografiile postate pe Instagram.

Tess Wester

 

Publicat: 14 Dec. 2019, 13:28 News
Pe aceeași temă