Finalul Game of Thrones, dezvaluit de regizori in PRIMUL episod. Detaliul pe care nici tu nu l-ai observat despre Bran cel Frant

Publicat: 21 mai 2019, 17:57 Autor: madalina m. Vedete

Finalul Game of Thrones a fost unul care i-a luat pe nepregatite, pe fani. Asta deoarece au existat numeroase teorii legate de modul in care celebrul serial se va sfarsi.

La nivel mondial, finalul Game of Thrones i-a dezamagit pe oameni. Multi considera acest ultim episod ca fiind unul foarte socant. Exista insa si cei care sustin ca stiau cum se va incheia serialul-fenomen, inca de la primul episod al show-ului!

Teoria despre Bran The Broken (n.r.: Bran cel Frant) au inceput sa circule in mediul online, la scurt timp dupa incheierea acestui serial. Au fost si numeroase concluzii la care fanii au ajuns si le-au impartasit in special pe reteaua Reddit.

Finalul Game of Thrones, dezvaluit in primul episod!

Amatorii de Urzeala Tronurilor s-au declarat profund dezamagiti de modul in care regizorii au decis sa incheie intreaga poveste. Asta deoarece finalul este unul total neasteptat, mai ales din pricina personajului, Bran Stark, cel care ajunge in ipostaza de conducator.

Finalul Game of Thrones, dezvaluit in primul episod

Sunt multi internauti care sustin ca stiau, inca din primul episod Game of Thrones, lansat cu mai bine de opt ani de zile, ca Bran cel Frant va fi ales rege. Cel mai socant pentru fani a fost faptul ca nu Jon Snow ajunge sa poarte coroana, ci verisorul sau. Salariile actorilor din Game of Thrones

La randul lor, regizorii ar fi dezvaluit anumite detalii cheie, inca din respectivul episod. David Benioff si D.B. Weiss ar fi indicat cum se va sfarsi serialul, in 2011. Momentul este acela in care Ned Stark decapiteaza un barbat numit tradator. La executie asistau Bran si Jon Snow, iar cel de al doilea personaj se afla in spatele celuilalt. Tocmai de aceea, multi au fost convinsi ca Jon nu va urca niciodata pe tron, pentru ca era considerat pe atunci bastard.

De asemenea, fanii s-au alertat foarte repede pe Twitter, la auzul unei asemenea teorii controversate. „Nu a fost planuit nimic inca de la inceput. Este doar o coincidenta fericita”, a scris un internaut pe reteaua sociala.

La randul sau, actorul Isaac Hempstead-Wright, care l-a interpretat pe Bran Stark, dar si pe „corbul cu trei ochi”, a fost destul de dezamagit de cum s-au incheiat lucrurile. „Cand am ajuns la scena respectiva, am crezut ca este o gluma si ca scenaristii au trimis tuturor cate un scenariu un care scria ca propriul lor personaj va ajunge pe Tronul de Fier. M-am gandit «Da, sigur, buna asta, baieti! Apoi «Oh, e pe bune?»”, a marturisit Isaac Hempstead-Wright.

(sursa: thesun.co.uk)

Publicat: 21 mai 2019, 17:57 Autor: madalina m. Vedete
Pe aceeași temă