Alex Bodi, furat de contul de Instagram. Cine l-a jefuit in mediul online

Publicat: 21 mai 2019, 20:32 Autor: Ioana Cioflan Vedete

Actualul iubit (sau nu, cine mai stie?) al Biancai Dragusanu a ramas fara contul oficial de Instagram. Acesta sustine ca un om invidios a reusit sa-l sparga.

Alex Bodi, furat de contul de Instagram. Iubitul Biancai Dragusanu – cei doi au o relatie furtunoasa, cu certuri, despartiri si impacari – a marturisit ca cineva a reusit sa ii sparga contul de socializare. Barbatul a ramas fara propriul sau cont si si-a anuntat deja fanii de pe Facebook.

Alex Bodi se teme ca persoana care i-a luat contul va trimite mesaje urate in numele sau. Furios, a tinut sa ii atace in mod indirect pe cei pe care ii banuieste, dar si pe carcotasii care comenteaza pe seama relatiei pe care o are el cu Bianca Dragusanu.

Alex Bodi, furat de contul de Instagram

„În urmă cu câteva zile, contul meu de Instagram mi-a fost spart și din păcate șters definitiv de acele persoane. Deci, orice alt cont sau mesaje în numele meu sunt false. Cu siguranță, invidia și neputința, durerile de inimă când se uitau pe pagina mea i-au făcut să recurgă la așa ceva!

Dar vreau să le transmit ceva: voi vă chinuiți să expuneti o viață falsă pe Instagram, iar viața mea reală e de 1000 de ori mai frumoasă ca cea de pe Instagram! Pentru că eu o trăiesc din plin și o savurez: unde merg eu, voi vedeți la televizor, ce visați voi să conduceţi stă la mine în garaj”, a adăugat el.

Alex Bodi, fericit cu Bianca Dragusanu

Acesta a ținut să menționeze că împarte același pat cu Bianca Drăgușanu. „La cine pretindeți voi și visați, doarme lângă mine și mă ţine de mână, hainele și stilul le găsiți în reviste! Îmi cer scuze că am fost puțin răutăcios, dar asta e realitatea! Nu ați reușit nimic, de fapt…m-ați ambiționat mai tare și eu o să-mi trăiesc viața în continuare, mai frumos ca înainte, iar pe voi vă topește curiozitatea!”, a încheiat Alex Bodi, potrivit wowbiz.ro. Cat a cheltuit Alex Bodi pentru Bianca Dragusanu! A scos mii de euro sa o duca in vacante

Dupa despartirea de Victor Slav, Bianca Dragusanu a avut o scurta relatie cu Tristan Tate, apoi l-a cunoscut pe Alex Bodi. Barbatul a mai fost casatorit inainte si are 2 fetite. Cei doi au o relatie furtunoasa, blonda recunoscand ca a fost inselata ‘la cantitate, nu la calitate’. Doliu in showbiz-ul romanesc! Alex Bodi este extrem de indurerat

Publicat: 21 mai 2019, 20:32 Autor: Ioana Cioflan Vedete
Pe aceeași temă