Doliu in showbiz-ul romanesc! Alex Bodi este extrem de indurerat

Publicat: 13 May. 2019, 19:14 News 3

Alex Bodi trece prin clipe dureroase in acest moment, dupa ce o persoana draga lui s-a stins din viata.

Doliu in showbiz-ul romanesc! Fostul iubit al Biancai Dragusanu trece prin clipe de cumpana acum, dupa ce a pierdut pe cineva drag. Aceasta experienta l-a marcat profund.

Alex a tinut sa posteze pe contul sau de Instagram un mesaj de jale, unde a mentionat ca viata este foarte cruda uneori insa o vede ca pe o calatorie. De asemenea, a mai precizat ca nu trebuie sa neglijam lucrurile cu adevarat importante, pana nu este prea tarziu.

Doliu in showbiz-ul romanesc

Doliu in showbiz-ul romanesc

„Viața este foarte crudă uneori, ne ia de lângă noi persoanele iubite și care noi considerăm că nu ar trebui sa părăsească lumea asta. În toată “călătoria” asta numită VIAȚĂ, alergăm după lucruri materiale, după bani, neglijăm sănătatea și dăm ocazie stresului să ne răpună, iar când în sfârșit le obținem, poate fi deja prea târziu pentru noi.

Trebuie să ne bucurăm de viață, să prețuim lucrurile sufletești, să nu lăsăm răul și lăcomia să pună stăpânire pe gândirea noastră și să nu uităm că nu e nimic mai de preț pe lume decât sănătatea și cele mai sincere sentimente în viață ți le va oferi la bine și la greu, FAMILIA!”, a scris Alex Bodi pe Instagram, potrivit Cancan.

Alex Bodi este fostul iubit al Biancai Dragusanu, alaturi de care a avut o relatie tumultoasa, cu despartiri si impacari, iar ultima separare pare finala.

Dupa minivacanta de 1 Mai, Bianca a fost zarita intr-o benzinarie, iar la iesire a dat o declaratie, spunand: „Sunt singură, după cum se vede. Sunt singură și nu vreau să vorbesc despre fostele mele relații. Sunt o femeie educată și foarte ocupată și nu vreau să vorbesc despre fostele mele relații. (…) Toate trec în viață”, potrivit Cancan.

Publicat: 13 May. 2019, 19:14 News 3
Pe aceeași temă