Monica Barladeanu, adevarul despre Ferma Vedetelor. Ce a patit dupa ce a devenit prezentatoarea emisiunii de la PRO TV

Publicat: 17 iul. 2018, 15:08 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Dupa ce Iulia Vantur s-a mutat in India pentru iubitul ei, Salman Khan, PRO TV a gasit o noua prezentatoare.

Este vorba de Monica Barladeanu. Frumoasa actrita a acceptat propunerea fara sa clipeasca. Dar nu se astepta ca perioada sa fie una interesanta si inedita. Monica Barladeanu, adevarul despre Ferma Vedetelor si ce s-a intamplat acolo! A vorbit deschis despre toata experienta.

Viata Monicai s-a schimbat radical. Nici macar ea nu se astepta sa isi faca atat de multi prieteni la emisiune. Unele relatii au devenit mai stranse decat altele. Acest lucru o bucura deoarece, desi a plecat in America, inca pastreaza legatura cu vedetele care au participat la show.

Monica Barladeanu, adevarul despre Ferma Vedetelor

Monica Barladeanu, adevarul despre Ferma Vedetelor. Ce a patit dupa ce a devenit prezentatoarea emisiunii de la PRO TV„În foarte multe feluri. În primul rând, m-am ales cu niște prietenii consistente, profunde și adevărate. Acolo ne-am văzut cumva în situații extrem de vulnerabile. Sunt oameni pe care i-am ținut în brațe, cu care am plâns. Și atunci, când ne revedem e un sentiment că suntem la fel de aproape, ca o familie.

Monica Barladeanu, adevarul despre Ferma Vedetelor. Ce a patit dupa ce a devenit prezentatoarea emisiunii de la PRO TVÎn principiu, felul în care te schimbă o astfel de experiență este că te face să apreciezi ce e în jurul tău, să apreciezi când oamenii încep să-și deschidă sufletul. De exemplu, să te bucuri de copacul ăla înflorit, de natură, de lucruri, în general”, a mărturisit actrița pentru Libertatea.

Monica Barladeanu, adevarul despre Ferma Vedetelor. Ce a patit dupa ce a devenit prezentatoarea emisiunii de la PRO TVMonica a marturisit ca este o femeie sensibila. „Sunt un om sensibil, dar nu bocesc cu una, cu două. Mă emoționează câteodată lucruri de o simplitate fabuloasă. Nu am fost nevoită să mă gândesc să mă întorc definitiv în România”, a adăugat ea.

Publicat: 17 iul. 2018, 15:08 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă