Ela Craciun a gasit solutia pentru gravidele din perioada calduroasa! Ce face pentru a se racori

Publicat: 17 Jul. 2018, 13:55 Parenting

Prezentatoarea Tv este o gravida care nu sta locului. Aceasta este implicata in multe alte proiecte, pe langa emisiunea de la Antena 3.

Ela Craciun a gasit solutia pentru gravidele din perioada calduroasa! Sigura problema ce-i da batai de cap, fiind si gravida, este caldura infernala. „Pana acum mi-a fost foarte bine, deci vremea asta a fost asa pe sufletul meu, nu imi placea foarte tare, dar ma simteam bine. Acum, de cateva zile, de cand a venit caldura, o simt, ajung sa fac si 3-4-5 dusuri pe zi”, a declarat Ela Craciun pentru Libertatea.

Aceasta este cel mai cunoscut blogger de parenting, pe langa emisiunea de la Antena 3 si emisiunea de la radio Itsy Bitsy. Sacina nu-i da multe batai de cap, asa ca prezentatoare se poate bucura de toate planurile pe care si le propune. Are un stil de viata sanatos, desi recunoaste ca isi face poftele de cate ori are ocazia, datorita perioadei fericite in care se afla.

„Nasii sunt alesi pentru ca sunt nasii nostri, la nume nu ne punem inca de acord. Alesia a spus ca Alex mia spus mie numele, deci eu sunt sora mai mare acum si trebuie sa ii pun eu bebelusului numele, eu vreau ceva, sotului nu ii place, uite asa suntem patru persoane care ttrebuie sa aleaga un singur nume si inca nu stim ce nume o sa alegem. Sunt convinsa ca pana la final va avea si bebelusul un nume”, a spus vedeta pentru Antena 3.

Continuarea articolului »

Publicat: 17 Jul. 2018, 13:55 Parenting
Pe aceeași temă