Monica Barladeanu a fost ospatarita la 16 ani: ”Corpul meu ducea toate abuzurile astea”

Publicat: 13 May. 2019, 09:41 Vedete

Frumoasa vedeta a marturisit ca provine dintr-o familie saraca. Mama ei a fost nevoita sa creasca 3 copii dintr-un singur salariu, mai ales pe vara.

Monica Barladeanu a fost ospatarita la 16 ani, intr-o vara in care si-a dat seama ca mama ei nu se descurca financiar. Vedeta a marturisit ca i-a fost greu sa faca acest job, dar a ajutat-o faptul ca este tanara. Monica Barladeanu muncea 24 cu 48, dar facea fata.

Cu toate ca statea mult in picioare, nu a renuntat la job. A fost extrem de fericita sa castige primii ei bani. Dar si sa isi ajute mama! Cu toate ca a trecut foarte mult timp de atunci, vedeta sustine ca nu ar mai repeta experienta.

Monica Barladeanu a fost ospatarita la 16 ani

„Familia mea avea o situaţie foarte precară financiar. Tatăl meu murise, mama era educatoare. Îţi iei banii pe vară şi într-o lună s-au dus că ai trei copii. Când am ajuns la o vârstă la care am simţit că se poate conta pe mine, 16, exact în vara din a 10-a, am vrut foarte tare să contribui şi să îmbunătăţesc cumva situaţia noastră. Şi atunci m-am angajat ospătăriţă la o terasă. Lucram 24 cu 48, tu ştii ce înseamnă asta?

Astăzi nici nu pot să îmi imaginez, deşi fratele meu mai mare e pompier şi lucrează pe programul ăsta. Când eşti ospătar eşti în picioare tot timpul. Dar vezi, asta spun… atunci corpul meu ducea toate abuzurile astea. Nopţi nedormite şi mi-a plăcut foarte tare, ţin minte prima senzaţie pe care am avut-o în momentul în care am câştigat primii bani şi primii bani erau din bacşiş, nu era salariu. Când a ajuns la salariu şi s-a uitat în buletinul meu, îţi dai seama, eram totuşi un minor, dar erau anii 90″, a spus Monica Bârlădeanu, potrivit Antena Stars. Monica Barladeanu, adevarul despre Ferma Vedetelor!

Monica Barladeanu a studiat Dreptul

”În primă fază, când am început să joc în diverse producții, mi-am dorit foarte mult un rol un avocat. Asta și pentru că am făcut Dreptul. Iar în momentul în care a venit rolul de procuror din «Faci sau taci» am zis: «Perfect, mi se satisface această doleanță!». Așa că am spus da. Apoi mi-am dat seama că e o comedie spumoasă”, a declarat, pentru Libertatea, Monica Bârlădeanu.

Bomba la ‘Ferma vedetelor’! De ce a fost inlocuita Monica Barladeanu de Mihaela Radulescu

Publicat: 13 May. 2019, 09:41 Vedete
Pe aceeași temă