Politistii au dat de urma tinerelor disparute! Au fost duse in strainatate si fortate sa se prostitueze

Publicat: 21 Aug. 2019, 15:15 Ciao.ro

Politistii din Galati au descoperit trei proxeneti care pacaleau tinerele si apoi le trimiteau in strainatate, fortandu-le sa se prostitueze.

Politistii au dat de urma tinerelor. Zece tinere au disparut fara urma! Trei barbati din Targu Bujor au fost retinuti pe baza de ordonanta pentru savarsirea infractiunii de proxenetism prin metoda „Loverboy”, se arata intr-un comunicat transmis, astazi, de Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Galati.

Politistii au dat de urma tinerelor

Politistii au dat de urma tinerelor disparute!

Potrivit sursei citate, politistii Serviciului Investigatii Criminale Galati si cei ai Politiei Orasului Targu Bujor, in cadrul unui dosar penal in care se efectueaza cercetari pentru savarsirea infractiunii de proxenetism.

Cu aceasta ocazie au fost gasite si ridicate un autoturism de lux, despre care exista date ca ar proveni din savarsirea de infractiuni, precum si suma de 1.450 euro. Totodata, au fost puse in executare trei mandate de aducere, pentru trei barbati cu varste cuprinse intre 26 si 38 ani, toti din orasul Targu Bujor, banuti de savarsirea infractiunii de proxenetism.

Sursa citata mai precizeaza ca din cercetari a reiesit ca, din anul 2012 pana in prezent, folosind metoda „Loverboy”, acestia ar fi racolat zece tinere, cu varste cuprinse intre 18 si 22 ani, pe care le-ar fi transportat in strainatate (Italia, Spania, Belgia, Austria, Elvetia), unde, printr-un comportament agresiv, le-ar fi determinat sa practice prostitutia in beneficiul lor, prejudiciul creat fiind de aproximativ 80.000 euro.

Metoda Loverboy presupune ca tinerele sa fie pacalite de barbatii respectivi ca formeaza un cuplu si, la momentul oportun, sa le rapeasca si sa le duca in strainatate.

Cei trei au fost retinuti, pe baza de ordonanta pentru 24 de ore, urmand sa fi prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Targu Bujor cu propunere de arestare preventiva.

Publicat: 21 Aug. 2019, 15:15 Ciao.ro
Pe aceeași temă