Cristina Spătar, dezvăluiri sincere despre relația cu Tiberiu Vărzaru: ”Mulți îmi zic că de ce nu mi-am ales unul mai în vârstă”

Publicat: 17 Jan. 2021, 10:07 Vedete

Cristina Spătar a făcut dezvăluiri despre relația pe care o are de câțiva ani cu un bărbat mult mai tânăr decât ea. Vedeta a recunoscut că a fost judecată aspru din cauza acestui lucru.

Cristina Spătar și Tiberiu Vărzaru și-au început relația în 2016, la câteva luni după ce artista a divorțat. Înainte de a-și cunoaște actualul partener, cântăreața a trecut prin momente cumplite din pricina separării de tatăl copiilor ei și nu credea că o să mai găsescă pe cineva care să o facă fericită.

În momentul în care cei doi au început să se afiseze, Cristina Spătar a recunoscut faptul că multă lume a judecat-o din pricina faptului că bărbatul cu care avea o relație era mult mai tânăr decât ea.

”După cele întâmplate, acum suflu și în iaurt. Nu mai cred în bărbați, deși există sentimente profunde între noi. Inelul pe care mi l-a dat nu era de logodnă, cu toate că el zice asta. Dar e o diferență mare de vârstă. Eu peste zece ani o să fiu o băbuță și el o să fie frumos și tânăr. Plus că toată lumea din jurul meu zice că trebuie să termin că el este tânăr, inclusiv pe paginile de socializare. Lumea te judecă când există o diferență de vârstă. Dar sunt sigură că și cele care mă judecă, dacă ar fi curtate de un bărbat mai tânăr, s-ar simți bine. Mulți îmi zic că de ce nu mi-am ales unul mai în vârstă, dar, na, așa a fost să fie”, a afirmat Cristina Spătar, citată de spynews.ro.

Cel mai greu moment din viața artistei

În cadrul unei emisiuni TV, celebra artistă a mărturisit faptul că, pierderea mamei sale a fost unul dintre momentele care i-a marcat viața. Deși s-a întâmplat pe vremea când era doar o adolescență, amintirile încă sunt prezente în gândurile sale.

”Cea mai mare lovitură a fost când mama s-a îmbolnăvit de cancer. Atunci a fost cea mai mare lovitură, deși nu conștientizam la momentul respectiv. Dacă ar fi fost mama lângă mine, ar fi fostul totul mult, mult mai bine și mai ușor de depășit anumite momente.

Cea mai mare lovitură a vieții mele a fost moartea mamei de cancer. Eu am avut ghinionul să fiu lângă ea și să sufăr, sora mea fiind plecată în străinătate. Chestia asta m-a marcat foarte tare”, a declarat ea în cadrul unei emisiuni TV.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 17 Jan. 2021, 10:07 Vedete
Pe aceeași temă