Cum arată iubitul Cristinei Spătar. Acesta este cu 21 de ani mai tânăr decât artista

Publicat: 05 ian. 2021, 14:35 Autor: Elena General
Cum arată iubitul Cristinei Spătar. Acesta este cu 21 de ani mai tânăr decât artista

Cristina Spătar a făcut publică prima poză alături de Tiberiu Vărzaru, bărbatul alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste deja de 4 ani. În urmă cu mai mulți ani artista a divorțat de primul soț, cei doi având împreună doi copii.

Chiar dacă sunt împreună de patru ani, Cristina Spătar și iubitul său, Tiberiu Vărzaru, și-au ținut relația ascunsă de ochii curioșilor. De Revelion, aceștia au hotârât că e momentul să împărtășească pe Instagram prima poză în care apar împreună. Chiar dacă diferența de vârsta dintre ei este considerabilă, artista având 47 de ani, iar tânărul care care se iubește având 26 de ani, cei doi par foarte fericiți.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CRISTINA SPATAR (@cristina.spatar)


Reacțiile fanilor au fost pe măsură, toți fiind încântați de apariția celor doi îndrăgostiți: “Bravo vouă! Viața-i doar una și trebuie trăita!”, ”Chiar meritai puțină fericire!”, ”Meriți să fii iubită că ești o femeie superbă și bună!”, au fost doar câteva dintre reacții.

Tiberiu Vărzaru este antrenor de fitness, potrivit click.ro.

Cristina Spătar și-a subțiat talia și și-a mărit posteriorul

”Mi-am făcut operaţia pentru că imediat după naştere am apelat la toate metodele posibile pentru a scăpa de surplusul de grăsime de pe abdomen şi talie, dar nu am reuşit să revin la forma iniţială. Mă simt mai liniştită, ştiind că pot să arăt chiar mai bine decât înainte. L-am ales pe doctorul estetician Călin Doboş pentru că este un adevărat profesionist şi am văzut atâtea exemple de vedete «sculptate» de el care m-au impresionat. După ce l-am cunoscut am ştiut că mă las pe mâini bune”, a spus Cristina Spătar.

Medicul vedetei a continuat și el: ”I-am făcut o liposucţie de talie, ca să îi accentuăm mijlocul, am îndepărtat grăsimea şi i-am injectat-o în fese pentru a corecta câteva imperfecţiuni. Nu a avut o cantitate mare de grăsime, iar scopul a fost să îi modelăm talia şi fesele şi să le dăm o tentă uşor mai profică, mai tonică. În cazul ei recuperarea este rapidă, fiindcă n-a fost o procedură de mare anvergură. Mă aştept ca ea deja să se poată plimba din a doua zi şi că în 4-5 zile să fie capabilă să conducă maşina singură şi să se mişte lejer prin casă. Astfel îşi reia toate activităţile de zi cu zi. Sport nu are voie să facă, decât după 6-7 săptămâni, în funcţie de cum evoluează”, arată Click.

Publicat: 05 ian. 2021, 14:35 Autor: Elena General
Pe aceeași temă