Ce diagnostic grav a primit Cristina Spătar, după mai multe simptome pe care le-a ignorat: „Aveam niște dureri cumplite de cap…”

Publicat: 31 iul. 2022, 11:30 Autor: Dora Bazavan Vedete

Cristina Spătar a trecut prin câteva emoții din pricina problemelor de sănătate pe care le-a avut recent!

Săptămâna trecută artista a suferit o operație de sinuzită pentru că nu se mai putea trata altfel și nu mai putea suporta deloc durerile groaznice de cap pe care le avea.

Sunt bine acum! Mă simt chiar foarte bine! A venit sora mea din Italia în țară, o să plec cu ea în Italia pe 4 august și mă întorc pe 8-9. M-am operat săptămâna trecută de sinuzită.

Am fost norocoasă pentru că am avut parte de o super echipă de medici. Și sunt foarte impresionată de profesorii doctori pe care îi avem în România! Mă așteptam să am dureri după operație, dar nu am luat nici măcar un calmat!”, a povestit Cristina Spătar pentru CIAO.RO.

Cristina Spătar: ”Anul trecut am ajuns la urgență cu dureri mari de cap”

Nu știu exact cât a durat operația, o oră–jumate, două, cert este că medicii au zis că mă țin internată o săptămână și eu am stat doar de luni până joi în spital. M-am operat la Spitalul Panduri ORL, de stat, la domnul Profesor Doctor Zainea care este atât de greu și de mare și este foarte greu de ajuns la dânsul pentru că este foarte căutat de către pacienți.

Aveam niște dureri cumplite de cap de ani de zile, foarte puternice și nu îmi treceau deloc. Zilnic luam câte un Nurofen, și nu cedau. Anul trecut am ajuns la urgență cu dureri mari de cap. Doctorii m-au întrebat cum am stat așa. La un CT dentar am descoperit o sinuzită maxilară stângă, mi-am făcut și un CT cerebral.

După operația de sinuzită mă simt mai bine, și vocea, corzile vocale, mă simt super OK, am intrat pe mâinile unor super profesioniști, cărora vreau să le mulțumesc din toată inima. Înseamnă enorm de mult că a fost super ok operația și am scăpat de durerile de cap”, a mai completat pentru Ciao, Cristina Spătar.

Motivul pentru care nu își poate duce copiii în vacanță în afara țării

În ultima perioadă, Cristina Spătar se plimbă mult în afara țării, însă artista nu este pe deplin împlinită și fericită deoarece și-ar dori să își ia și copiii cu ea, pe Albert și Aida, pe care îi are din căsătoria cu omul de afaceri Alin Ionescu.

Însă pentru că mai așteaptă încă o semnătură din partea fostului soț și al tatălui copiiilor ei, ca acesta să își dea acordul pentru artistă ca ea să poată ieși din țară cu cei doi copii ai lor, Cristina Spătar se află încă în imposibilitatea de a-i duce pe Albert și Aida într-o frumoasă vacanță în Italia sau Franța.

Aștept semnătura de la fostul soț, să facem și noi pașapoartele. Am vrut să plec cu copiii în Italia, la sora mea, aș fi vrut să îi scot din țară în această vacanță, au crescut acum, dar deocamdată se pare că nu este posibil! Pe 15 august voi duce copiii la mare la noi, apoi o să mă ocup intens de proiectele muzicale”, ne-a mai povestit Cristina Spătar pentru Ciao.ro.

Cadou de 50 de ani: și-a luat casă în Crevedia!

 A ieșit soarele pe strada Cristinei Spătar iar artistei îi merge din ce în ce mai bine! Atunci când a împlinit 50 de ani, artista și-a luat și casa mult visată!

Sunt foarte fericită pentru că am reușit să îmi iau o casă la care visam de ceva timp. A fost ca un cadou pe care mi l-a făcut Dumnezeu la 50 de ani! Chiar de ziua mea am bătut palma cu proprietarul și am semnat contractul! Casa este la roșu, echipa de constructori este chiar acum acolo, o renovez.

Locuința este tot în comunitatea Crevedia, acolo unde copiii mei au crescut, unde am locuit anterior. Copiii mei au prieteni acolo, verișori, bunici, acolo merg la școală. Ne vom muta la sfârșitul lunii septembrie! Suntem foarte încântați și eu și copiii! Căsuța are  aproape 500 metri pătrați și aproape 1000 metri pătrați ieșire la lac.

Și copiii sunt nerăbdători și mă întreabă cum o să arate camerele lor. Peste o lună începem finisajele, acum alerg după gresie, faianță, tapet. Să vină multe evenimente ca să plătesc și eu căsuța! Suntem fericiți!”, ne-a mai declarat Cristina Spătar, care este acum într-o perioadă a schimbărilor pe toate planurile.

 

 

Publicat: 31 iul. 2022, 11:30 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă