EXCLUSIV | Cine este Andrei Bănuță și cum a ajuns să joace în serialul „Groapa” de la ProTV! Colaborarea cu Andra l-a propulsat în showbiz-ul autohton

Publicat: 28 iun. 2023, 19:46 Autor: Dora Bazavan Vedete

Andrei Bănuță se bucură de succes maxim la cei 24 de ani ai săi. Visul de a cânta alături de Andra i s-a îndeplinit deja, cei doi având super succes cu remake-ul „Nu m-am gândit la despărțire”! A fost cooptat în distribuția serialului „Groapa” de la ProTV, fetele roiesc în jurul lui, se gândește serios să-și ia o casă și totul este la superlativ, cel puțin deocamdată, așa cum ne-a povestit special pentru Ciao.ro.

Andrei, ești  foarte tânăr și într-o plină ascensiune! Cum este să ți se întâmple, așa, o grămadă de lucruri?

În special sunt recunoscător pentru toate lucrurile pe care le trăiesc acum, am visat la tot ce se întâmplă acum și mi-am dorit foarte mult. N-am îndrăznit să-mi imaginez că o să trăiesc toate chestiile astea atât de… tăvălug. Am 24 de ani, sunt la început de viață și de carieră, recunoștința este cuvântul potrivit.

Cine este Andrei Bănuță și cum a ajuns să joace în serialul „Groapa” de la ProTV

Părințîi tăi te-au susținut foarte tare în acest drum al tău profesional?

Am avut mare noroc de părinți și de familie care au crezut în visul meu și în toată nebunia asta. Adevărul este că nu e sigură o carieră în muzică. Nu e sigură ca un job de la ora 8 la 16.00, însă au avut încredere în mine, m-au îndrumat, au făcut sacrificii pentru mine, să pot urma aceste lucruri care îmi făceau plăcere.

Unul dintre scopurile mele este și să-i fericesc și să-i fac mândri.

Cred că te descurci singur acum, adică nu le mai ceri bani de buzunar părinților!

Nu le mai cer bani de la 17 ani, am cântat peste tot pe litoral, la evenimente, eu fiind din Eforie Nord, făceam bani.

Le-ai făcut cadouri părinților tăi după ce ai început să câștigi banii tăi, să-i răsplătești în vreun fel?

Tatălui meu de câte ori merg acasă îi cumpăr diferite chestii, cadouri să le cumperi e foarte simplu, poți găsi orice, dar cel mai prețios lucru pe care nu–l pot oferi este timpul pe care nu îl prea am. Stau cu tata de vorbă foarte mult pe cameră, pe telefon, pentru că nu am altă variantă, tata vine uneori la București când poate, alteori mă mai duc și eu acasă.

Colaborarea cu Andra l-a propulsat în showbiz-ul autohton

Mă gândesc să-i iau un câine cadou, poate să-l infiez, să-l adopt, să aibă și el pe cineva alături și să compenseze astfel lipsa mea.

Cum e cu fetele? Roiesc în jurul tău?

Nu aș putea să mă plâng! Dacă zic că e bine, spune lumea că sunt arogant. Dacă spun că nu e bine, îl pot mânia pe Dumnezeu! E bine dar gânduri de însurătoare nu am! În schimb, depre personajul meu pe care îl joc în serialul „Groapa” de la ProTV, Denis, nu pot să spun aceleași lucruri. Nici el nu e un băiat la casa lui! Problema este că-i plac fetele din aceeași familie, dar nu pot da prea mult din casă.

Cu cine interacționezi cel mai mult în serialul „Groapa” de la ProTV?

Ușor-ușor o să interacționez cu majoritatea personajelor, însă momentan, Denis, personajul meu, interacționează foarte mult cu prietena lui, Aura, și cu una dintre verișoarele prietenei lui, Iolanda. Trebuie să vă uitați la serial!

Cum ai primit propunerea de a juca în acest serial de la ProTV?

Cu mari emoții, pentru că eu nu am școală, nu am făcut asta niciodată, este practic debutul meu în actorie. La casting le-am mulțumit că m-au chemat deși nu am înțeles nimic, ei avut încredere în mine însă, probabil că m-am concentrat destul de tare și mi-am făcut treaba destul de onorabil și îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-au acordat această șansă. Sper să nu dezamăgesc, e un domeniu în care apele sunt foarte tulburi și am emoții.

Stă în chirie

Despre colaborarea cu Andra ce ne poți spune?

Sunt foarte fericit! Mi-am dorit de mic acest lucru! Andra este unul dintre reperele generației mele alături de alții precum Smiley, Matteo, Connect-R. Ei sunt dintre cei care ne-au inspirat, iar eu care sunt la început de drum, să am o piesă cu Andra, este ceva minunat!

Stai cu chirie sau ai deja apartamentul tău?

Caut să îmi cumpăr, deocamdată stau cu chirie și tocmai m-am mutat, deci azi noapte desfăceam bagaje.

Ce îți dorești pentru tine? Cât de sus ți-ai propus să ajungi?

Îmi doresc să ajung sus dar să ajung meritat. Îmi doresc să-mi fac treaba bine.

După piesa cu Andra ce urmează?

La începutul lunii iulie am o surpriză, o să lansez o piesă care sper să se difuzeze în toate cluburile din România, o să se numească “Na la fata dans”.

Publicat: 28 iun. 2023, 19:46 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă