Andra, despre cel mai scump cadou pe care l-a primit: ”Sunt un diamant pentru familia mea! Pentru mine, plăcerile cele mai mari sunt…”

Publicat: 02 ian. 2023, 18:51 Autor: Camelia Vedete

Bijuteriile pe care le are, deloc puține la număr, după cum recunoaște chiar artista, reprezintă simboluri importante pentru ea. Cele mai valoroase dintre ele sunt primite cu ocazia aniversărilor, ne-a mărturisit Andra, pe care am întâlnit-o la cea de-a doua ediție a evenimentului „Gala Femeilor Remarcabile”, ce a avut loc în Sala Tronului a Palatului Regal.

CIAO.RO: Andra, ești imaginea unui brand cu diamante… Porți diamante?

Sunt un diamant pentru familia mea, pentru părinții mei, pentru prietenii mei. De fapt cred că există un diamant în fiecare suflet care iubește… Cred că de fapt asta este asocierea între mine și acest brand. M-a cucerit și sunt atașată de el, prin povestea pe care o transmite despre emoție, despre iubire.

Cătălin obișnuiește să facă astfel de cadouri, bijuterii cu diamante? Ție sau fetiței voastre, Eva?

Având această meserie, am fost nevoiți, prin prisma imaginii pe care o avem, să ne tot luăm lucruri. Pentru mine, plăcerile cele mai mari sunt la aniversări. Eu asociez cumva diamantele, inele atât de speciale, cu momentele speciale din viața noastră: cu logodna, cu căsătoria, cu împlinirea a celor 25 de ani de căsnicie. Noi încă n-am ajuns acolo. Sau la cei 50 de ani de căsnicie. Uite, părinții mei mai au încă un an până acolo. Cumva asociez aceste diamante cu relațiile astea care sunt diamante pentru noi.

Ai multe bijuterii acasă?

Am, am, într-adevăr am de toate felurile, de toate culorile. Am fost nevoită și prin prisma meseriei să le port în funcție de ținute, de eveniment.

Ce planuri de vacanță și-a făcut Andra

Eva umblă prin bijuteriile tale?

Nu umblă. Eva are cerceii ei. A început să umple prin pantofii mei, dar la bijuterii nu umblă. Acestea le țin bine, sub cheie.

Aveți planuri pentru vacanță în vara aceasta? Sau ai multe evenimente? 

E o vară destul de încărcată, dar sigur că o să avem și vacanță. Cred că la începutul lunii august când o să termine Catalin sezonul emisiunii. Nu știm exact unde plecăm. Important este să fim împreună, să fim pe relax. Fără să ne gândim: “Stai că trebuie să ajung la concert sau la emisiune”. Abia aștept.

Noi ne bucurăm de fiecare moment. Am învățat, tot prin prisma meseriei care ne-a solicitat destul de mult, să ne bucurăm de fiecare moment petrecut împreună.

Și de multe ori, indiferent că sunt cupluri care petrec foarte mult timp soțul și soția, noi preferăm să stăm cu copiii ca să recuperăm tot timpul. Și să ne creăm cele mai frumoase amintiri. Pentru că peste câțiva ani suntem siguri că vine adolescența și își vor lua zborul. Cum am făcut și noi la rândul nostru.. Am plecat de acasă și ne-am făcut viața noastră.

”Am dat jos câteva kilograme, iar le-am pus…”

 Cum te întreții?

Am o prietenă, Carmen Barcan, la care mă duc. Stă foarte aproape de mine. După o săptămână încărcată mă duc la ea. Îmi face tot felul de tratamente, cu sauna, tratamente corporale… E foarte greu după perioada de pandemie în care am stat acasă, am mâncat toate bunătățile. Eu sunt în proces de slăbire. Am dat jos câteva kilograme, iar le-am pus, iar le-am dat jos. Cumva Carmen mă ajută, oscilez până mă obișnuiesc. Până intru din nou în ritmul în care eram. Eu zic că e bine.

 Urmezi și dietă?

Nu pot să zic că țin dietă. Sigur că încerc să reduc pâinea, am și niște probleme cu stomacul. Deci nu pot să mănânc lucruri care provoacă aciditate. Sunt mai multe lucruri la mijloc. Dar așa cum sunt, una peste alta, important este că mă simt bine. Energia și vibe-ul este foarte bun.

Am chef de muncă, sunt nerăbdătoare să ajung la concerte să le cânt oamenilor. Sunt nerăbdătoare apoi să ajung acasă la copii. Simt că e bine. Și cumva după toată perioada asta în care lumea a stat în casă, și toți și-au dorit să fie la o petrecere, la un eveniment, oamenii chiar se bucură. Și eu sunt bucuroasă că pot să le cânt oamenilor.

Publicat: 02 ian. 2023, 18:51 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă