Andra a slăbit, dar recunoaște că se luptă cu poftele: „Fericirea înseamnă și mâncare pentru mine”

Publicat: 10 Jul. 2020, 10:13 Vedete

Andra este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Cântăreața are mereu grijă de felul în care arată, însă a avut mereu fluctuații din punct de vedere al greutății. Vedeta recunoaște faptul că nu prea se omoară după sport, iar pe lângă acest lucru este și extrem de pofticioasă.

Invitată la o emisiune TV, Andra a vorbit despre măsurile pe care le-a luat, pentru a ajunge la silueta pe care și-o dorește.

Totodată, cântăreața a recunoscut faptul că nu îi place sportul, însă face mișcare cu ajutorul unor prietene și al unor antrenori care stau mereu cu ochii pe ea: „Nu sunt o persoană sportivă, dar am cochetat. Dietă am, mă tot întreabă câte kilograme am slăbit și nu vreau să spun”.

Cea mai mare problemă a artistei este mâncarea. Andra spune că este pofticioasă și că rezistă cu greu tentațiilor de acasă, mai ales având în vedere că are copii care tot cer vrute și nevrute.

„Mai mănânc o înghețată, mai… Eu sunt pofticioasă și, cumva, fericirea înseamnă și mâncare pentru mine. Dar eu mă lupt cu acest lucru și să rezist tentațiilor de acasă, pentru că, după cum știți, copiii mai vor paste, pizza… De trei ori pe săptămână facem sport. Ieri am făcut 900 de sărituri”a mai spus Andra.

Cum și-a petrecut Andra autoizolarea cu familia! ”E ca o lună de miere”

Andra și Cătălin au fost nevoiți să stea închiși în case în mare parte, mai ales că au copii. Artista a mărturisit în noul număr al Revistei Viva faptul că a fost ”ca o lună de miere” cu copii.

”Pentru noi, e ca o lună de miere, atâta doar că suntem cu copiii acasă. Dar ne bucurăm foarte mult să nu ne trezim cu alarmă, să adormim în fiecare seară împreună, să ne uităm la filme, să gătim împreună. Nu avem de ce ne plânge din cauza izolării. Păcat că e nevoie de circumstanțe atât de grave ca să petrecem mai mult timp acasă”, a spus Andra pentru revista Viva.

Publicat: 10 Jul. 2020, 10:13 Vedete
Pe aceeași temă