Domnul Cătălin Măruță face ”biluțe” la volan, iar apoi ”parafează” afaceri cu aceeași mână! Mode(l)atorul de la Pro TV a săpat adânc după ”comori”, crezând că nu-l vede nimeni în mașină

Publicat: 27 Jul. 2020, 22:38 Vedete

Domnul Cătălin Măruță, surprins într-o ipostază cum puțini am fi crezut că-l vom imortaliza vreodată. Mode(l)atorul de la Pro TV a lăsat eticheta deoparte și s-a apucat de curățenie. Curățenie în… nas, doar ce credeai, că a înșfăcat mopul??

Zilele trecute, Cătălin Măruță a fost surprins de colegii noștri, paparazzi CIAO, în timp ce se îndrepta înspre o întâlnire.

Pregătiri intense au avut loc înainte să ajungă la fața locului, dacă este să ne uităm atent la fotografii.

Concentrat nevoie mare, Cătălin s-a apucat involuntar să se scobească în nas. Activitatea de igienizare a durat fix până în momentul în care a ajuns la destinație. Aici a tras frumos frâna de mână, a scos degetul din nas și a coborât din mașină cu zvâc, fix ca o vedetă ce este.

Și-a salutat partenerul de afaceri cu care își programase întâlnirea, fără ca acesta să intuiască că vedeta Pro TV a făcut ”săpături” serioase cu mâinile înainte de a ajunge la destinație

Și când a coborât din mașină, ce să vezi, altă surpriză!

Dragă Cătălin, așa ceva… Ce s-a întâmplat? Când a apărut? De unde ți se trage burtica din dotare? Carantina, bat-o vina, ți-a încurcat disciplina?

Măruță s-a îngrășat, Andra a slăbit

Cu siguranță, cea care i-ar putea sări în ajutorul moderatorului TV este chiar soția lui. Andra a reușit să slăbească nu mai puțin de 15 kilograme. Cum?

„Pe mine metabolistul mă sprijină dintotdeauna. Mă îngraș greu și atunci când pun câteva kilograme, reușesc să scap repede de ele, print-un regim care cere mai degrabă un pic de bunăvoință, decât eforturi chinuitoare. Repet, doar am supravegheat puțin meniul și stilul de viață, nimic altceva. Cât despre dietă, nu intră în principiile mele, adică nu țin un regim draconic ci doar mă supraveghez și am grijă din când în când cu ce mănânc”, a declarat Andra, potrivit cancan.ro.

La micul dejun, artista alege să consume cereale sau legume, iar la prânz mănâncă carne slabă și supe. În plus, are grijă să nu mai mănânce nimic după ora 18:00 și nu uită că zilnic este recomandat să facă exerciții fizice.

Iată Cătălin, nu e greu deloc. Ai modelul în casă!

Publicat: 27 Jul. 2020, 22:38 Vedete
Pe aceeași temă