Cum a reușit Andra să slăbească 15 kilograme după ce a născut! Dieta care i-a topit grăsimea de pe abdomen

Publicat: 17 Feb. 2020, 10:27 Vedete

Frumoasa cântăreță Andra a reușit să slăbească peste 15 kilograme, după ce a născut.

Acum, artista Andra are o siluetă de invidiat și puțini știu cât de mult efort a depus pentru a ajunge din nou la kilogramele pe care și le-a dorit. Andra a preferat să reducă caloriile și carbohidrații, dieta fiind una destul de strictă.

Soția lui Cătălin Măruță nu a apelat la un specialist în domeniu, dar a reușit să slăbească spectaculos. În alimentația sa a adăugat proteinele slabe.

Dieta Andrei. Cum a slăbit 15 kilograme, după ce a născut

Cântăreața Andra a mâncat la micul dejun cereale integrale fără zahăr, cu lapte degresat. De asemenea, a mai consumat și ou, o bucată de brânză și o roșie.

La prânz, artista a consumat o supă ușoară, un piept sau o pulpă dezoastă la grătar și o salată verde.

După ora 18:00, Andra a băut apă.

Când vine vorba despre o gustare, Andra a băut un shake cu nucă de cocos și fructe de pădure.

Chiar dacă dieta a fost destul de strictă, Andra a reușit să slăbească în 6 luni, după ce a născut.

Andra: ”Mă supraveghez, am grijă, măcar din când în când, ce mănânc”

„Pe mine metabolismul mă sprijină dintotdeauna. Mă îngraş greu şi atunci când totuşi pun ceva kilograme, reuşesc să scap de ele printr-un regim care cere mai degrabă un pic de bunăvoinţă decât eforturi chinuitoare. Repet, doar am supravegheat un pic meniul şi stilul de viaţă, nimic altceva. Spre deosebire de alte femei, care ţin regimuri draconice după ce nasc, la mine n-a fost nevoie. În plus, eu fac şi foarte multă mişcare, nu neapărat la sală, dar dansez foarte mult, merg pe jos…”, declara Andra la acea perioadă, potrivit Viva.

De asemenea, a mai mărturisit că mergea și la sală și nu a ținut un regim draconic.

„Merg uneori la sală, însă nu în fiecare zi. Cât despre dietă, nu intră în principiile mele, adică nu ţin un regim draconic propriu-zis, doar mă supraveghez, am grijă, măcar din când în când, ce mănânc. Acesta este şi principiul Andrei. Noi nu ne înfometăm, preferăm să luăm măsuri cât încă nu e prea târziu. Să zicem că trăim sănătos, ne mişcăm destul, prin natura meseriilor noastre, plus că mâncăm multe sortimente mediteraneene”, a declarat prezentatorul într-un interviu.

Publicat: 17 Feb. 2020, 10:27 Vedete
Pe aceeași temă