Andra a făcut mărturisiri incredibile: „Cătălin m-ar vrea cu vreo 5 kg mai puțin!”

Publicat: 04 mart. 2021, 11:36 Autor: ileana.ghinea News
Andra a făcut mărturisiri incredibile: „Cătălin m-ar vrea cu vreo 5 kg mai puțin!”

Andra s-a îngrășat. O situație despre care se face vorbire de câteva luni bune. Să ne amintim că au existat și zvonuri care anunțau venirea pe lume a celui de-al treilea copil.

Total eronat, povestea Andra în toamna anului trecut când sătulă de multitudinea de discuții pe subiect a decis să iasă public și să dezmintă existența acestei sarcini cu numărul 3.

„Chiar îmi doresc să nu mai zică lumea că sunt gravidă, fără ca eu să fiu. Dacă vreodată se va întâmpla, atunci e binevenit. Acum nu pot să spun că am în plan acest lucru, întrucât am și fată, și băiat, deci am tot ce am visat. Nu ne-am propus să mărim familia și nu avem de gând acum să se întâmple acest lucru. E greu, cumva, să stau mereu să explic că nu sunt însărcinată”, declara Andra la acel moment.

Zilele acestea, prezentă în matinalul Morning ZU, Andra a făcut mărturisiri incredibile: „Cătălin m-ar vrea cu vreo 5 kg mai puțin!”. Nu se pune problema de ceva neplăceri matrimoniale, a fost doar o declarație pe care prezentatorul Pro TV a făcut-o într-un interviu la un moment dat. Nici gând de vreo supărare din partea soției, mai degrabă o… completare: „El zice 5, eu zic 10. O să se întâmple și asta, nu mă stresez. Să înceapă cântările, o să revin la programul meu normal și atunci cu siguranță vor reveni și kilogramele de demult!”, a declarat artista.


Andra: „Recunosc, îmi plac dulciurile”

Andra a câștigat mult discutatele kilograme în plus în timpul pandemiei și conform celor spuse de ea, dulciurile ar fi principalele vinovate. „În pandemie, toată lumea a pus câteva kilograme, iar eu sunt unul dintre acei oameni. La mine, surplusul se depune în diferite zone ale corpului, nu neapărat în cele mai fericite locuri. Recunosc, îmi plac dulciurile.

Acasă am doi copii care vor mereu ceva dulce și le gătesc, facem brioșe, mai vine o prietenă cu vreo prăjitură nouă să o încerc. Zilnic am parte de ispite, că să zic așa. Îmi și place, pentru copii, să avem genul acesta de prăjituri gătite în casă, să știu că sunt de bună calitate.

Nu le dau dulciuri din comerț. Motiv pentru care, fiind o pofticioasă din naștere, nu mă pot abține și mai gust”, a mai spus Andra, citată de cancan.ro.

Publicat: 04 mart. 2021, 11:36 Autor: ileana.ghinea News
Pe aceeași temă