Andra, la cumparaturi cu un tinerel! Cine este Max, noul membru al echipei sale VIDEO

Publicat: 28 mart. 2018, 23:00 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Cand nu e pe scena si nu sta cu familia, Andra se ocupa de treburi cotidiene, ca un om normal!

Andra, la cumparaturi cu un tinerel! Cantareata a fost fotografiata de paparazzii Ciao.ro in timp ce era in supermarket. Dar artista nu a fost insotita de familia ei sau de sot, Catalin Maruta, asa cum se intampla de obicei.

De data aceasta, Andra Maruta a fost la cumparaturi cu Max, un tanar din Timisoara! Baiatul in varsta de 19 ani a stat tot timpul langa artista. Cei doi au fost insotiti si de soferul personal al Andrei care nu este un mare fan al sofatului.

Andra a mers la supermarket alaturi de sofer si Max, un nou membru al echipei sale. Au intrat impreuna si au facut cumparaturile toti trei. Andra a fost cea care a ales toate produsele si le-a pus in cos.

Andra, la cumparaturi cu un tinerel!

Andra, la cumparaturi cu un tinerel!Pentru ca este o diva, Andra a fost ajutata de soferul ei. Acesta nu a scapat-o deloc din priviri si a impins mereu cosul in spatele ei. Ca nu cumva sa fie artista incomodata de lipsa lui!

Andra, la cumparaturi cu un tinerel!In tot acest timp, Andra a mai vorbit la telefon si a zambit persoanelor care au recunoscut-o! Max a fost nelipsit din preajma ei, uitandu-se la tot ce pune in cos vedeta. In tot acest timp, au mai schimbat si cateva vorbe.

Andra, la cumparaturi cu un tinerel!Dupa ce au umplut cosul de cumparaturi cu toate cele necesare, Andra si cei doi barbati de langa ea au iesit. Dar nu inainte ca artista sa serveasca un fruct dulce, alaturi de Max.

Andra, la cumparaturi cu un tinerel!La final, cei trei au iesit din magazin incarcati. In timp ce soferul si Max aranjau cu grija toate cumparaturile, Andra a asteptat cuminte pe bancheta din spate a masinii sale de mii de euro!

Andra, la cumparaturi cu un tinerel!Andra si Catalin Maruta se iubesc la nebunie! Formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Sunt de peste 10 ani împreună și au doi copii minunați, pe David și pe micuța Eva Maria. „Noi suntem binecuvantaţi, aş zice, pentru că ne simţim tot mai aproape unul de celălalt, odată cu trecerea anilor.

N-avem noi prea multă vechime, faţă de cuplurile mai în vârstă, dar lucrurile s-au aşezat frumos. Iar copiii ne-au consolidat foarte mult povestea. Poveste care oricum era frumoasă…!”, a declarat Andra.

Publicat: 28 mart. 2018, 23:00 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă