Cutremur in cazul crimelor din Caracal! Sotia lui Gheorghe Dinca i-ar fi fost COMPLICE! „A aruncat si distrus probe. A inceput sa tremure!”

Publicat: 23 Aug. 2019, 10:24 Ciao.ro
Cutremur in cazul crimelor din Caracal! Sotia lui Gheorghe Dinca i-ar fi fost COMPLICE! „A aruncat si distrus probe. A inceput sa tremure!”

Se pare ca in declaratiile femeii apar mai multe contradictii si anchetatorii au devenit foarte suspiciosi in legatura cu rolul ei in crimele savarsite de sotul sau.

Sotia lui Gheorghe Dinca i-ar fi fost complice! „A aruncat si distrus probe.” Familia lui Gheorghe Dinca a dat declaratii ieri mai bine de 9 ore la DIICOT, acolo unde anchetatorii au incercat sa afle ce s-a intamplat in „casa groazei” cu cele doua fete.

Elena Dinca este suspectata de autoritati ca ar fi fost in casa in perioada in care Gheorghe Dinca ar fi rapit-o si sechestrat-o in imobil pe Luiza. Procurorilor le vine greu sa creada ca femeia nu stia sau nici macar nu banuia nimic despre activitatile criminale ale sotului sau cu care a locuit in casa o buna perioada de timp. Ieri la intrarea in sala de audieri femeia si copiii lui Gheorghe Dinca au fost protagonistii unei scene in care mai multi jurnalisti si cameramani au fost imbranciti si impinsi pentru a nu-i filma. Din cate se pare la audieri a asistat si avocatul familiei Luizei care deja a tras o serie de concluzii care o incrimineaza pe femeie.

Tonel Pop le-a declarat jurnalistilor ca pe perioada interogatoriului sotia criminalului s-a inrosit si a inceput sa tremure de mai multe ori, semn care pe el il face sa creada ca femeia ar avea lucruri de ascuns si ca a mintit pe intreaga perioada a audierilor.

Sotia lui Gheorghe Dinca i-ar fi fost complice! „A aruncat si distrus probe.”

„În momentul în care am început să pun întrebări, s-a stricat treaba, a început să tremure, să se înroșească, a început să răspundă în aceeași frază cu trei contradicții, a început să nege, să revină și ceea ce pot să vă spun, ca să nu intru în amănunte care țin de un anumit secret, vreau să vă spun că, din punctul meu de vedere, această doamnă minte într-un hal fără de hal, sunt contraziceri extraordinare între declarațiile lor. În momentul în care am început să pun eu întrebările, declarația a fost întoarsă, nu a avut nimic de-a face, deci s-a schimbat totalmente față de ceea ce a declarat prima dată”, a susținut, în fața jurnaliștilor, avocatul familiei Melencu, Tonel Pop.

„Ce pot să vă mai spun e că, în mod clar, și prin ce a declarat, și prin ceea ce rezultă din ceea ce au spus celelalte persoane, clar această doamnă a aruncat probe, a alterat probe, a distrus probe. Este de văzut dacă cu intenție, voit, nevoit, obligată, din greșeală, dar vă spun că este o întreagă nebunie”, a completat Pop.

Publicat: 23 Aug. 2019, 10:24 Ciao.ro
Pe aceeași temă