Iubitul Luizei Melencu, audiat în cazul Caracal. Tânărul a revenit din Italia

Publicat: 11 sept. 2019, 16:06 Autor: D. C. Ciao.ro
Iubitul Luizei Melencu, audiat în cazul Caracal. Tânărul a revenit din Italia

Iubitul Luizei Melencu a ajuns în țară, din Italia, pentru a fi audiat în dosarul dispariției tinerei de 18 ani pe care ar fi omorât-o Gheorghe Dincă.

Iubitul Luizei Melencu a ajuns în țară. Alexandru va face, cel mai probabil, declarații despre ultimele conversații purtate cu fata, căci s-a aflat că înainte să dispară, aceasta se despărțise de băiat. Astfel, procurorii încearcă să verifice orice pistă și orice ipoteză, mai ales că principalul suspect în acest caz a dat declarații contradictorii.

Iubitul Luizei Melencu a ajuns în țară

Iubitul Luizei, audiat în dosarul Luizei Melencu pentru a doua oară

„Procurorul de caz trebuie să meargă pe toate pistele, să verifice orice pistă”, a declarat psihologul criminalist Liviu Chesnoiu pentru postul de știri Digi 24.

Nu e prima oară când tânărul ajunge în fața anchetatorilor. Alex a mai dat o declarație când dosarul era instrumentat de DIICOT Craiova. Atunci a fost audiat de autorități, el fiind în Italia.

Alex s-a întors de o săptămână în țară și ar putea oferi elemente noi în dosarul dispariției Luizei. Despre fata din comuna Dioști nu se știe mai nimic.

Procurorii nu au oferit nicio informație concretă despre ce s-a întâmplat cu ea, în afara declarațiilor făcute de Gheorghe Dincă, mecanicul care spune că a răpit-o și a omorât-o.

Publicat: 11 sept. 2019, 16:06 Autor: D. C. Ciao.ro
Pe aceeași temă
×