Proprietarul unei crame din Iaşi, găsit spânzurat în propria curte

Publicat: 11 Sep. 2019, 09:53 Ciao.ro
Proprietarul unei crame din Iaşi, găsit spânzurat în propria curte

Mihai Ţibu s-a sinucis în curtea casei sale din localitatea ieşeană Tomeşti.

Proprietarul unei crame din Iaşi, găsit spânzurat. Bărbatul a lăsat şi un bilet de adio, pe care anchetatorii l-au găsit într-un buzunar.

Bărbatul a fost văzut în curtea casei sale din localitatea ieşeană Tomeşti de către o vecină. Femeia a sunat la 112 şi a spus că cel care locuiesţe la casa de lângă este spânzurat în curte. Bărbatul avea 49 de ani şi era proprietarul unei crame din Iaşi.

Proprietarul unei crame din Iaşi, găsit spânzurat

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă ( moarte suspectă), fiind dispusă efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului”, a declarat Ilinca Ciobanu, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi.

Anchetatorii au găsit într-un buzunar şi un bilet de adio.

În ultima vreme bărbatul ar fi avut mai multe conflicte cu familia, cel mai probabil din cauza problemelor financiare. Potrivit unor surse, avea datorii foarte mari şi din cauză că ar fi fost un împătimit al jocurilor de noroc.

Omul de afaceri ieşean deţinea zeci de hectare de viţă de vie în judeţul Iaşi, însă lucrurile nu mergeau atât de bine precum și-ar fi dorit. Mihai Ţibu avea mai multe crame în Iaşi, însă în ultimul an a înregistrat pierderi de aproximativ 25.000 de euro.

Bărbatul a absolvit Universitatea Agronomică din Iaşi, după care a lucrat o perioadă în Germania, tot în domeniul viticol, iar apoi a revenit în ţară, potrivit stiripesurse.ro.

Publicat: 11 Sep. 2019, 09:53 Ciao.ro
Pe aceeași temă