EXCLUSIV | O întreagă desfășurare de forțe pentru nunta Cristinei Spătar! Cine sunt nașii + Cum arată sala decorată

Publicat: 24 iun. 2023, 14:36 Autor: Dora Bazavan Vedete

Azi e zi mare pentru Regina R&B-ului, Cristina Spătar! Artista va îmbrăca din nou rochia de mireasă, de această dată la Râmnicu Vâlcea, orașul natal al mirelui, omul de afaceri milionar Vicky Mocanu.

Petrecerea va avea loc la un restaurant din Râmnicu Vâlcea, acolo unde sunt așteptați în jur de 500 de invitați. Biserica aleasă de miri pentru ceremonia religioasă este destul de aproape de hotel și acolo cei doi îndrăgostiți își vor uni destinele și în fața lui Dumnezeu. De altfel, azi, pe 24 iunie este și zi de mare sărbătoare pentru creștinii ortodocși, Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul, sărbătoare cunoscută în popor și sub denumirea de Sânziene sau Drăgaica.

O întreagă desfășurare de forțe pentru nunta Cristinei Spătar

Cristina Spătar și milionarul Vicky Mocanu se vor cununa religios la biserica „Buna Vestire” din Râmnicu Vâlcea și vor avea două perechi de nași, pe binecunoscutul artist de muzică populară din Chișinău, Ion Paladi, alături de soția lui, Veronica, și pe fiul celebrului dirijor Nicolae Botgros, al orchestrei „Lăutarii” din Chișinău, Corneliu Botgros, alături de soția lui, Angela. Cu toții sunt extrem de emoționați și de nerăbdători să ajungă în fața altarului.

Încă de aseară era mare agitație la hotelul unde va avea loc fastuoasa petrecere de nuntă a artistei. În sala unde va avea loc petrecerea era o întreagă desfășurare de forțe și se puneau la punct ultimele detalii. Cristina Spătar și soțul ei dădeau ultimele indicații. Sala și aranjamentele de pe mese vor arăta impunător, se amplasa scena unde în această seară va fi un adevărat spectacol muzical cu artiști numai unul și unul, de top.

Cine sunt nașii + Cum arată sala decorată

„O să fie o mare nebunie! Eu am ales culoarea verde pentru aranjamentele de la mese, am pregătit multe surprize! Eu am ales tot ce o să vedeți la nuntă. Mi-a plăcut mult floarea pe care am ales-o eu, reprezentativă evenimentului, cala! Îmi place foarte tare cala, mi se pare foarte elegantă, cu clasă!”, ne-a declarat viitoarea mireasă Cristina Spătar.

„Cu o seară înainte de marea petrecere suntem aici în focuri și implicați pentru că vrem ca totul să fie perfect. Vorbeam cu cei din organizare că este un eveniment somptuos, printre unicele care s-au organizat la asemenea amploare și suntem fericiți, așteptăm cu nerăbdare momentele care vor urma. Toată noaptea se va lucra!”, spunea mirele încântat, cu o seară înainte de marele eveniment.

Vor predomina calele și verdele imperial

Pe lux și opulență își vor aștepta milionarul vâlcean Vicențiu Mocanu și aleasa inimii lui, Cristina Spătar, invitații la nunta lor cu 500 de oaspeți din această seară. Decorul va fi unul spectaculos iar organizatoarea evenimentului a povestit exclusiv pentru Ciao.ro cum s-a gândit să așeze sala astfel încât nunta Cristinei Spătar să fie unică din acest punct de vedere și la un nivel mult așteptat.

„Pentru tot ceea ce ține de partea de decor ne-am ocupat de la cel mai mic detaliu. Am ales să fie un eveniment diferit. Am gândit tema  cală, care este cea mai sublimă și elegantă floare. Va fi tema principală care va  avea un loc foarte important în decor. Am ales mese diferite, asta este noua modă, noul trend.

Am ales verdele acesta imperial care accentuează și pune în evidență această  floare foarte frumoasă, mai ales cu auriul și  farfurii  pe detaliu cu auriu, vaze la fel, pe partea de auriu, multe, multe lumânări. Pe partea centrală avem sfetnice cu lumânări diferite  care se vor aprinde și vor crea lumină ambientală. Vom avea multe-multe lumânări de tipuri diferite și de  înălțimi diferite care vor crea o ambianță foarte frumoasă de jos în sus.

Vom completa această ambianță cu luminile ambientale din sală. Mesele invitaților sunt concepute în stiluri diferite, unele pe rotund, unele mese dreptunghiulare, din oglindă, care vor evidenția florile și lumânările care vor crea un efect! Pe fiecare masă am ales decorațiuni diferite tocmai din ideea de a scoate în evidență un eveniment unic și de face un eveniment unic și special, mai deosebit!”, ne-a declarat și Luiza Sasu, organizatoarea de evenimente pe mâna căreia s-a lăsat Cristina Spătar.

Foto: Ciao.ro

Publicat: 24 iun. 2023, 14:36 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă