Vicky Mocanu, soțul Cristinei Spătar, își croiește un drum în politică! Omul de afaceri a intrat în partidul AUR și și-a anunțat candidatura la Primăria Vâlcea

Publicat: 04 dec. 2023, 12:34 Autor: Dora Bazavan Arhiva

Vicky Mocanu, soțul artistei Cristina Spătar, a început luna decembrie cu dreptul.

Vicky Mocanu, soțul artistei Cristina Spătar, a început luna decembrie cu dreptul. Omul de afaceri vâlcean și-a anunțat pe 30 noiembrie candidatura la Primăria Vâlcea dar și intrarea în politică în partidul AUR. S-a întâmplat în cadrul unui eveniment care a avut loc la Râmnicu Vâlcea chiar în seara de 30 noiembrie, în prezența liderului AUR, George Simion. Pe 1 Decembrie aveau să plece cu toții la Alba Iulia.

Cristina Spătar a venit special la Vâlcea pentru a-și susține soțul!

„Mereu împreună! Succes pe noul drum! Sunt alături de tine!”, a fost mesajul pe care artista i l-a transmis soțului ei, Vicky Mocanu, nou intrat în politică. Alături de Cristina Spătar, la Vâlcea a mai fost și bună ei prietenă, interpreta de muzică populară Claudia Ghițulescu.

Evenimentul a fost un real succes și a fost încheiat de un recital al lui Ionuț Dolănescu, acompaniat de frumoasa lui soție, Doinița.

La acest nou început de drum în politică, Vicky Mocanu se bucură de toată susținerea lui George Simion.

 „Sunt onorat să fiu în această seară în fața dumneavoastră. Vreau să încep prin a-i mulțumi președintelui AUR și, totodată, prietenului meu, George Simion, pentru introducere și încrederea deplină pe care mi-a acordat-o și pe care o acordă întregului proiect.

 Am purtat discuții cu foarte mulți oameni de-a lungul timpului. În urma acestor discuții am înțeles problemele cu care se confruntă întreaga noastră comunitate.

Nu aș fi fost aici dacă nu aș fi convins că le pot rezolva, împreună cu voi. Provocările nu mă sperie, ci ele mă determină să mă implic cu toată forța și energia pentru a produce schimbarea de care Râmnicu Vîlcea are nevoie”, și-a început Vicky Mocanu speech-ul pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Râmnicu Vâlcea, fiind aplaudat de cei prezenți la eveniment.

„Astăzi, cu inima plină de speranță și determinare, stau în fața voastră pentru a anunța candidatura mea pentru funcția de primar al orașului nostru, Râmnicu Vâlcea. Fac acest pas pentru că Râmnicu Vâlcea merită mai mult !!! 

Acest anunț reprezintă angajamentul meu față de locuitorii din Râmnicu Vâlcea.

Am decis să intru în politică pentru că simt nevoia de a reda comunității tot ceea ce sunt eu astăzi și a readuce valorile pe care le-am pierdut din cauza incompetenței, neștiinței și relei-credințe. Am experiență și o viață dedicată muncii și comunității. 

Am pornit de jos, fără să mă dau în lături de la greu și tot ce am construit până acum am făcut prin muncă asiduă și determinare.

În toți acești ani am înțeles ce își doresc de la primar tinerii, mamele pentru viitorul copiilor, funcționarii publici și cei de la firmele private, medicii, profesorii, cei din profesii liberale și toți ceilalți (…) Fac acest pas alături de AUR pentru că împărtășim împreună valori fundamentale precum familia, patria, credința și libertatea. Împreună vom munci din greu pentru a produce schimbarea de care Vâlcea și întreaga țară au nevoie.

Vreau să ajutăm Râmnicu Vâlcea să devină unul dintre cele mai bune și puternice orașe din România. Noi suntem de partea vâlcenilor și vrem să muncim pentru binele orașului și al județului. 

Sunt aici pentru a sluji, nu pentru a fi slujit”, a mai adăugat Vicky Mocanu în discursul său.

Publicat: 04 dec. 2023, 12:34 Autor: Dora Bazavan Arhiva
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă