Donald Trump, anunț neașteptat: ”Cred că oamenii vor fi foarte fericiți”

Publicat: 05 mai 2021, 08:39 Autor: Elena Arhiva
Donald Trump, anunț neașteptat: ”Cred că oamenii vor fi foarte fericiți”

Fostul președinte al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a vorbit din nou despre posibila sa candidatură la alegerile prezidențiale din 2024 sugerând din nou că va candida pentru al doilea mandat neconsecutiv la Casa Albă, după ce a fost înfrânt în 2020, relatează The Hill.

„Răspunsul este că sunt foarte entuziasmat. Aștept să fac anunțul la momentul potrivit”, a spus Donald Trump, întrebat în cadrul unui interviu dacă intenționează să intre din nou în cursa pentru Casa Albă.

„După cum știți, este foarte devreme. Cred, totuși, că oamenii vor fi foarte foarte fericiți când voi face un anumit anunț”, a adăugat fostul președinte.

„Din motive de finanțare a campaniei nu poți să anunți prea devreme pentru că atunci se transformă în cu totul altceva”, a mai spus el, lăsând să se înțeleagă că răspunsul la întrebare este unul afirmativ.

Donald Trump a fost unul dintre puținii președinți în funcție care au fost învinși în campania de obținere a unui al doilea mandat. În ultimii 50 de ani, doar 3 alți președinți au ratat obținerea unui nou mandat la Casa Albă – Gerald Ford în 1976, Jimmy Carter în 1980 și George H. W. Bush în 1992.

Joe Biden, candidatul democrat, a câștigat alegerile prezidențiale din 3 noiembrie la un scor de 306-232 în Colegiul Electoral, dar și cu un avans consistent în votul popular, unde a obținut aproximativ 81,2 milioane de voturi, cel mai mare număr obținut vreodată de un candidat în istorie.

Sursa foto: Facebook Donald Trump

Publicat: 05 mai 2021, 08:39 Autor: Elena Arhiva
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă