Traian Băsescu, atac fără precent: ”Doamna Șoșoacă ar fi bună de șefă de galerie la Dinamo”

Publicat: 26 ian. 2021, 13:40 Autor: Elena Arhiva
Traian Băsescu, atac fără precent: ”Doamna Șoșoacă ar fi bună de șefă de galerie la Dinamo”

Fostul președinte al României, Traian Băsescu a lansat un atac fără precedent asupra partidului AUR. Traian Băsescu consideră că senatorul Diana Șoșoacă și George Simion s-ar încadra cel mai bine în galeriile a două mari echipe de fotbal rivale: Steaua și Dinamo.

„Cred că doamna senator Șoșoacă ar fi bună de șefă de galerie la Dinamo și Simion șef de galerie la Steaua. Mărturisesc că, în ziua votului, când vedeam că nu intră PMP în alegeri, am întrebat: ce partid e ăsta? AUR ăsta? Cine sunt ei? au apărut peste noapte cu un suport extraordinar în Diaspora.

Nu cred că au ceva de spus țării, în afară de vadidisme n-au mare lucru de spus. Însă, deosebirea dintre ei și Vadim e că Vadim era un om citit. Ei sunt semidocți care își latră patriotismul și așa-zisul antisistem, pozițiile antisistem. Dacă i-ai pune să guverneze, n-ar fi în stare să facă nimic, ar prăbuși țara”, a declarat Traian Băsescu la Realitatea PLUS, citat de playtech.ro.

Nu este prima data când Traian Băsescu face afirmații negative la adresa noului pardid din Parlamanetul României. “Nu aș specula, nici nu vreau să mă pronunț asupra apariției explozive a acestei noi formațiuni. Surpriza majoră este că a avut o campanie tăcută dar a reușit rezultate fabuloase, dar încă îmi fac propriile analize. A fost o campanie de o agresivitate extremă pe Internet și o campanie care nu pare de sorginte românească.

Am văzut multe figuri cu ochii oblici, adică e un turn înalt la St. Petersburg unde sunt trolii de toate națiile și care s-au mai băgat și în Brexit, s-au mai băgat și în alegerile și din SUA și nu exclud posibilitatea să se fi băgat și în alegerile din România, dar este la acest stadiu o speculație”, a declarat Traian Băsescu la Digi24.

 

Publicat: 26 ian. 2021, 13:40 Autor: Elena Arhiva
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă