Tabloul cu Liviu Dragnea „Games of Thrones” difuzat în premieră la „Mădălin Ionescu Show”, Metropola TV

Publicat: 18 May. 2021, 14:04 News
Tabloul cu Liviu Dragnea „Games of Thrones” difuzat în premieră la „Mădălin Ionescu Show”, Metropola TV

Cunoscutul om de televiziune Mădălin Ionescu continuă seria dezvăluirilor incredibile pe care le face în fiecare seara de luni până joi, începând cu ora 21.00, la Metropola TV.

În ediția de luni, 17 mai, jurnalistul a avut-o invitată pe controversata Diana Șoșoacă, căreia a reușit să-i „picteze” un tablou complet diferit de cel prezentat până acum în spațiul public. Și pentru că aminteam de un tablou, momentul ZERO al emisiunii a fost acela în care gazda emisiunii a prezentat telespectatorilor obiectul de artă la care ține cel mai mult Liviu Dragnea.

Tabloul cu Liviu Dragnea „Games of Thrones”

Piesa de colecție a politicianului a ajuns în redacția de știri Metropola TV la pont. Tabloul, care îl ilustrează pe Liviu Dragnea ca personaj din „Games of Thrones”, este, conform celor afirmate de cel care l-a trimis, unul dintre tablourile preferate ale politicianului deținut.

„Cred că politica românească este foarte afectată de cultul personalității și cultul puterii. Eu nu înțeleg cum nu pot să înțeleagă ei că sunt efemeri și că acolo sunt numiți pentru un anumit timp și că oricând vor cădea de acolo, că oricând se poate întoarce roata!”, a declarat Diana Șoșoacă în direct în cadrul talkshow-ului Mădălin Ionescu Show.

Publicat: 18 May. 2021, 14:04 News
Pe aceeași temă