Nora lui Liviu Dragnea, întâlnire secretă cu un bogătaș. Cine este bărbatul pe care l-a băgat în ”teste”

Publicat: 19 aug. 2022, 10:23 Autor: Maria Apostol General

Nora lui Liviu Dragnea face ce face și tot își schimbă opțiunile în materie de bărbați. După ce CANCAN.RO a dezvăluit că aceasta și-a ”tradus” soțul, pe Ștefan Dragnea, cu finul lor, nici acesta din urmă nu a făcut prea mulți purici pe lângă ea. În teste a intrat un alt bogătaș, un moldovean cu nișcai avere dobândită de la tatăl său.

Într-o vreme, banii familiei Dragnea l-au făcut pe grăsuțul Ștefan suficient de atrăgător pentru Gina. Ștefan a pus cardul pe Gina și Gina ajungea la extaz ori de câte ori își băga cardul soțului în fanta bancomatului. Apoi, Liviu Dragnea a intrat la închisoare (în mai 2019) și acesta a fost începutul sfârșitului. Când a ieșit din închisoare, pe 15 iulie 2021, Liviu Dragnea a constatat că fii-su și noră-sa făcuseră scuba diving în toate borcanele cu miere financiară ale familiei și că majoritatea conturilor sale arătau de parcă trecuse Armata Roșie peste ele.

Atunci a decis să închidă robinetul cu bani, dar nu de tot. A raționalizat consumul de bani pentru Ștefan și Gina la doar 25.000 de euro pe lună, ceea ce lor li s-a părut mult sub nivelul cu care erau obișnuiți.

În acest context nefericit pentru ea, la orizontul patului matrimonial extra-conjugal a apărut Goe jr., fiul unui bogătaș care a făcut zeci de milioane de euro din afaceri cu ANRP și care are multe mașini de lux, exact cum îi place Ginei.

Se pare că nici Goe nu mai este de actualitate. Acum, în ”cărțile” Ginei a intrat un alt bogătaș. Mai multe detalii despre el puteși citi pe CANCAN.RO.

Liviu Dragnea a fost și el înșelat de iubită

Deși acum își consolează el fiul după ce a fost trădat, nici Liviu Dragne a dus-o mai bine recent. Și el a trecut printr-un episod relativ similar cu Irina Tănase.

Reamintim că despărțirea lor s-a produs brusc. Politicianul nemaidorindu-și să audă de Irina, după ce aceasta l-ar fi înșelat cu un fost iubit.

Liviu Dragnea a părăsit-o în clipa în care a apărut scandalul în presă. Politicianul și-a făcut bagajele și a plecat acasă, la Teleorman. Se pare că el o bănuia de ceva vreme că ar fi călcat strâmb, până să se întâmple despărțirea propriu-zisă.

După ce a bănuit că este înșelat, fostul președinte al PSD a angajat un detectiv pentru a o urmări. Iar în momentul în care detectivul i-a confirmat cele pe care Liviu Dragnea le bănuia, anume că Irina Tănase îl înșală cu un alt bărbat, a trecut la fapte și a plecat la Teleorman. Politicianul s-a refugiat pentu câteva zile la Teleorman, iar apoi a făcut publică separarea lui și a Irinei, pe pagina sa personală de Facebook.

Publicat: 19 aug. 2022, 10:23 Autor: Maria Apostol General
Pe aceeași temă