Se negociază divorțul anului dintre fiul lui Liviu Dragnea și soția ”nărăvașă”! Care sunt condițiile

Publicat: 20 May. 2022, 10:59 General

Noi detalii ies la iveală despre amantlâcul momentului, dintre nora lui Liviu Dragnea și finul ei. După ce le-a fost devoalata relația secretă, Gina a cerut divorțul, dar fiul fostului lider PSD nu vrea cu niciun chip să accepte asta, chiar dacă el a fost trădat!

Fiul unui fost bogătaș de la ANRP i-a spart căsnicia fiului lui Dragnea și nu pare să se oprească aici cu ”ravagiile”! Potrivit surselor CANCAN.RO, Gina Dragnea, cea care a căzut în spita finului, nu pare să regrete nimic din ce s-a întâmplat. Chiar dacă a fost pusă într-o lumină nefavorabilă după toate dezvăluirile, ea vrea s-și asume noua relație și să scape definitiv de soț.

Ștefan Dragnea nici nu vrea să audă despre asta și trage speranțe că infidela lui soție își va revizui prioritățile.

Greu de crezut, de vreme ce confortul lor a fost deranjat deja de Liviu Dragnea, care le-a fi tăiat conducta cu bani. O problemă care în cazul finului nu există… pentru că are potențial financiar foarte mare. Mai multe detalii puteți citi pe CANCAN.RO.

Liviu Dragnea a fost și el înșelat de iubită

Deși acum își consolează el fiul după ce a fost trădat, nici Liviu Dragne a dus-o mai bine recent. Și el a trecut printr-un episod relativ similar cu Irina Tănase.

Reamintim că despărțirea lor s-a produs brusc. Politicianul nemaidorindu-și să audă de Irina, după ce aceasta l-ar fi înșelat cu un fost iubit.

Liviu Dragnea a părăsit-o în clipa în care a apărut scandalul în presă. Politicianul și-a făcut bagajele și a plecat acasă, la Teleorman. Se pare că el o bănuia de ceva vreme că ar fi călcat strâmb, până să se întâmple despărțirea propriu-zisă.

După ce a bănuit că este înșelat, fostul președinte al PSD a angajat un detectiv pentru a o urmări. Iar în momentul în care detectivul i-a confirmat cele pe care Liviu Dragnea le bănuia, anume că Irina Tănase îl înșală cu un alt bărbat, a trecut la fapte și a plecat la Teleorman. Politicianul s-a refugiat pentu câteva zile la Teleorman, iar apoi a făcut publică separarea lui și a Irinei, pe pagina sa personală de Facebook.

Publicat: 20 May. 2022, 10:59 General
Pe aceeași temă