Un alt amantlâc cu iz de telenovelă a încolțit în familia lui Liviu Dragnea! Nora i-a fugit cu finul milionar!

Publicat: 12 mai 2022, 10:32 Autor: Maria Apostol General

Lanț de ghinioane pentru bărbații familiei Dragnea! După ce fostul boss PSD a fost ”tradus” de iubita tinerică, iată că acum s-a ”fript” și fiul său. CANCAN.RO a aflat că soția acestuia, Gina, a fugit cu finul milionar! Sunt și imagini care vorbesc de la sine, iar unele sunt chiar culmea tupeului! 

Vă mai amintiți poza de la nunta lui Valentin Dragnea, când el și tatăl său barosan s-au pozat fericiți lângă femeile pe care le iubeau?

Ce vremuri… au trecut nici patru ani de atunci și amândoi și-au dat seama că partenerele lor au iubit prea mult ”regia”, și prea puțin pe ei. Primul care a simțit-o pe pielea lui a fost ex-șeful României. Liviu Dragnea a aflat în iarna lui 2021 că Irina s-a apropiat mai mult decât trebuie de fostul iubit, cât timp el a stat după gratii.

Acum a venit rândul fiului său să trăiască o trădare cum numai în telenovele mai vezi. Frumoasa lui soție, Gina, a fugit cu finul milionar. Este vorba despre fiul unui bogătaș care a făcut multe milioane cu ANRP. Și unde mai pui că are și mașini de lux la discreție!

Cei doi amanți își fac deja planuri împreună, iar ca dovadă vin și pozele surprinse de paparazi CANCAN.RO. Mai multe imagini și detalii puteți citi AICI.

Cum a aflat Liviu Dragnea că este înșelat

Reamintim că despărțirea de Liviu Dragnea s-a produs brusc, politicianul nemaidorindu-și să audă de Irina, după ce aceasta l-ar fi înșelat cu un fost iubit.

Liviu Dragnea a părăsit-o în clipa în care a apărut scandalul în presă. Politicianul și-a făcut bagajele și a plecat acasă, la Teleorman. Se pare că el o bănuia de ceva vreme că ar fi călcat strâmb, până să se întâmple despărțirea propriu-zisă.

După ce a bănuit că este înșelat, fostul președinte al PSD a angajat un detectiv pentru a o urmări. Iar în momentul în care detectivul i-a confirmat cele pe care Liviu Dragnea le bănuia, anume că Irina Tănase îl înșală cu un alt bărbat, a trecut la fapte și a plecat la Teleorman. Politicianul s-a refugiat pentu câteva zile la Teleorman, iar apoi a făcut publică separarea lui și a Irinei, pe pagina sa personală de Facebook.

 

Publicat: 12 mai 2022, 10:32 Autor: Maria Apostol General
Pe aceeași temă