Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, vizită-fulger într-un atelier cu rochii de mireasă! Irina Tănase nu a plecat cu mâna goală

Publicat: 03 Feb. 2022, 11:41 General

În umbra evenimentelor recente, când s-a tot vorbit că Irina Tănase l-ar fi înșelat pe Liviu Dragnea, situația pare să fi luat o întorsătură cel puțin ciudată. ”Acuzata” și-a făcut apariția într-o locație la care nimeni nu s-ar fi gândit în situația de față: un atelier cu rochii de mireasă de pe lângă Arcul de Triumf! Și nu a plecat cu mâna goală de acolo… 

Vizibil răvășită, Irina Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea, nu pare să-și fi revenit încă după despărțirea de fostul lider PSD (Citește detaliile AICI). Viața merge mai departe, e drept, dar tânăra face pașii ceva mai greoi, iar regretele par că o apasă. Încă speră la o împăcare… Timpul va decide. Ce face acum Irina? Paparazzi au întâlnit-o într-un loc total neașteptat.

Ea și-a făcut apariția la un atelier cu rochii de mireasă de pe lângă Arcul de Triumf. Până aici a venit cu un superb Mercedes negru, îmbrăcată casual și fără pic de machiaj pe față.

Cu o mină tristă, îngândurată, dar și preocupată a intrat în vila care găzduiește atelierul. După ceva timp ea a ieșit cu un imens buchet de trandafiri albi, pe care l-a ținut bine în mână. Mai multe detalii pe CANCAN.RO.

Irina Tănase, despre Liviu Dragnea: ”Îl iubesc și mi-am asumat și critici”

Irina a declarat că despărțirea de Liviu Dragnea a afectat-o foarte mult.

De aproape o săptămână, nu mai pot dormi, nu mai mănânc, nu-mi mai găsesc liniștea. Mă gândesc unde s-a rupt această relație, ce nu am știut să gestionez. Cât s-a aflat în penitenciar, i-am fost alături, eram aproape zilnic la avocați pentru a găsi soluții și l-am apărat public, atunci când alții s-au ferit. Fiindcă l-am iubit și îl iubesc mi-am asumat și critici. Nu a fost confortabil și nici nu este pentru o fată de 29 de ani să fie denigrată, înjurată pe rețelele sociale, în anumite publicații, doar pentru că eram iubita lui Liviu Dragnea. Mi-am asumat totul!

M-am trezit într-un ocean de ură, dar fiindcă îl iubesc nu mă dau deoparte. El era, oricum, mai gelos din fire, motiv pentru care m-am și îndepărtat de foștii mei prieteni, îndeosebi de bărbați. Prieteni, atenție la nuanță, nu iubiți! Nici Paul nu a fost iubitul meu, ci un bun prieten. Liviu mă cunoaște, știe că nu sunt persoana care să fie radicală și să mă rup de oameni. Păstrez cu ei o relație decentă. Așa cum am păstrat și cu Paul și nu numai cu el”.

Publicat: 03 Feb. 2022, 11:41 General
Pe aceeași temă