Scandal cu iz de amantlâc! Liviu Dragnea s-a despărțit de iubita lui!

Publicat: 05 Dec. 2021, 10:33 General

După jumătate de an de la eliberea lui Liviu Dragnea din închisoare, se pare că relația lui cu Irina Tănase ar fi la capăt de drum. Fericirea lor pare să nu fi ținut mult, după ce la mijloc ar fi intervenit o ”fostă relație” a partenerei sale. 

Liviu Dragnea a fost surprins pentru prima oară în public cu Irina Tănase în urmă cu aproape patru ani. El a mers alături de jumătatea lui cu 30 de ani mai tânără chiar la marele congres al pesediștilor. Fiind admirat de toți oamenii din partidul lui. A urmat decăderea, când Liviu Dragnea s-a dus după gratii.

Irina l-a vizitat des, a cerut, cu vocea sugrumată, eliberarea sa. Ceea ce avea să se întâmple. Ulterior, s-a dus să-și ia bărbatul acasă, dar nimic nu pare acum să fie ca înainte.

Liviu Dragnea a plecat de acasă

Între timp au apărut probleme în paradis! De câteva zile, bărbatul ei nu ar mai fi trecut pe acasă. Liviu Dragnea ar fi părăsit-o pe femeia alături de care își vedea viitorul. Și-a făcut bagajele și a lăsat-o pe Irina în casa pe care ea a cumpărat-o, cât a fost el la închisoare, dar cu banii lui.  Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Iubita lui Liviu Dragnea e studentă la Drept, la o facultate privată, la Facultatea de Științe Juridice și Științe Administrative din cadrul Universității Spiru Haret. Deși a optat de la început să facă cursurile cu frecvență normală, anul trecut orele i s-au mutat online.

Irina Tănase visează să devină judecător.Și asta pentru că meseria de procuror nu îi surâde. Anual, ea plătește o taxă de școlarizare de 4.800 de lei. Adică aproape 1.000 de euro, mai scrie sursa citată.

Publicat: 05 Dec. 2021, 10:33 General
Pe aceeași temă