De ce a divorțat nora lui Liviu Dragnea de fiul fostului lider PSD: ”Este un subiect delicat…”

Publicat: 23 aug. 2022, 10:47 Autor: Maria Apostol General

După ce paparazzi au surprins-o în compania altui bărbat decât soțul ei, nora lui Liviu Dragnea a pus cărțile pe masă! Gina a recunoscut că nu mai formează un cuplu cu Ștefan Dragnea și a oferit detalii despre divorț. 

Pentru a afla exact care este relația în acest moment dintre Gina și Valentin Dragnea, CANCAN.RO a abordat-o pe Gina pentru un interviu, iar aceasta a acceptat și confirmă ceea ce ziarul nostru v-a prezentat în ultima perioadă.

Mai mult, frumoasa brunetă detaliază în exclusivitate națională relația pe care o are în acest moment cu deja fostul său soț, fiul lui Liviu Dragnea.

„Ăsta e un subiect destul de delicat pentru noi, despre care am prefera să nu discutăm. E adevărat că noi nu mai formăm un cuplu, încă din primăvară”.

Gina a dezvăluit și momentul, dar și condițiile în care a avut loc divorțul de Ștefan Dragnea. Mai multe detalii puteți citi AICI.

Nora lui Liviu Dragnea, întâlnire secretă cu un bogătaș

Gina face ce face și tot își schimbă opțiunile în materie de bărbați. După ce CANCAN.RO a dezvăluit că aceasta și-a ”tradus” soțul, pe Ștefan Dragnea, cu finul lor, nici acesta din urmă nu a făcut prea mulți purici pe lângă ea. În teste a intrat un alt bogătaș, un moldovean cu nișcai avere dobândită de la tatăl său.

Cei doi au fost surprinși prin oraș, iar bărbatul s-a afișat cu arfe de barosan, țigară de foi în dinți, ceas Rolex la mână și… freză ”castron”!

Tânărul ”fiert” pe nora fostului șef al României este venit din Republica Moldova. Taică-su are ceva bani. L-a pus bine pe Capitală, i-a făcut și un mic bar/cafenea prin oraș, să aibă destinație zilnică pentru G. În afară de G Class acesta ar mai avea un Bentley cu 4 uși și un Maybach. Nu stă rău. E cam ce îi trebuie Ginuței…

Publicat: 23 aug. 2022, 10:47 Autor: Maria Apostol General
Pe aceeași temă