Detalii explozive despre bărbatul care i-ar fi furat iubita lui Liviu Dragnea! Cum arată și cât este de bogat

Publicat: 08 Dec. 2021, 09:27 General

Au apărut noi detalii cu privire la bărbatul care i-a ”spart” casa lui Liviu Dragnea! Îl cheamă Paul, este din Galați, și se aude că el și Irina se cunosc de aproape 10 ani, timp în care au avut și o relație. 

 Fostul președinte PSD Liviu Dragnea a plecat din casa în care locuia cu Irina, după ce ar fi aflat că femeia alături de care voia să-și întemeieze o familie l-ar „traduce”. Chiar dacă iubita lui a negat totul, fostul șef al PSD ar fi fost de neînduplecat. S-a retras la Alexandria, unde și-a petrecut, singur, chiar și ziua de nume, de Sfântul Nicolae.

Dar cine este misteriosul iubit care și-ar fi băgat coada în relația lor? Se numește Paul și este din Galați. Acesta se laudă că tatăl lui are o puternică firmă de construcții în județul prin care Dunărea curge de multe ori învolburată. O cunoaște pe Irina Tănase de peste 10 ani. De fapt, la început i-ar fi fost iubit. O relație nu tocmai lungă, dar foarte intensă. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Ce declara Irina Tănase despre loialitate

În urmă cu doi ani, când fostul președinte PSD se afla după gratii, Irina Tănase a publicat două mesaje în care vorbea despre cât de importantă este loialitatea.

Unii oameni nu îți sunt loiali. Ei sunt loiali nevoii lor de a fi cu tine. Odată ce nevoile lor se schimbă, și loialitatea lor se schimbă”, a fost primul mesaj postat de Irina. Apoi, cel de-al doilea suna așa.

Când o persoană toxică nu te mai poate controla, va încerca să controleze modul în care ceilalți te văd. Dezinformarea se va simți nedreaptă, dar stai deasupra ei, ai încredere că alți oameni pot, eventual, să vadă adevărul exact așa cum este el”, a declarat la vremea respectivă fosta iubită a lui Liviu Dragnea.

Publicat: 08 Dec. 2021, 09:27 General
Pe aceeași temă