Cine îi alină tristețea lui Liviu Dragnea, după ce a părăsit căminul conjugal. Presupusa trădare a Irinei l-a afectat grav!

Publicat: 07 Dec. 2021, 09:59 General

Liviu Dragnea a ”rupt” tradiția, iar în acest an și-a sărbătorit ziua de naștere fără lăutari, singur și trist, suferind după presupusa trădare a Irinei. S-a întors în Alexandria, acolo unde câteva rude i-au alinat tristețea.

Liviu Dragnea poartă și numele de Nicolae, numele Sfântului ocotitor al copiilor, al marinarilor, al brutarilor. Și al celor acuzați pe nedrept. Pe nedrept plătește, probabil, acum, cu lacrimi, fostul lider al PSD, după ce ar fi aflat că iubita lui, Irina Tănase, alături de care se mutase în casă nouă, în care-și oglindea viitorul în doi, l-ar fi trădat.

Ar fi plecat, val-vârtej și s-ar fi retras la casa pe care o are la Alexandria, pentru a-și îneca amarul. Și nici prin cap nu le-ar fi trecut lui Alin Oprea și lui Tavi Colen, de la Talisman, că piesa lor de rezistență, ”Atât de singur”, se va lipi precum marca de scrisoare de sufletul fostului ”greu” al PSD, 25 de ani mai târziu!

De ziua lui, Liviu Dragnea ar fi refuzat să râdă. A renunțat la petrecerile de altădată, cu lăutari, cu grătare. Eveniment la care fostul politician de rang înalt invita toată floarea PSD-ului! Mai multe detalii picante, pe CANCAN.RO.

Liviu Dtagnea își dorea un copil cu Irina

Invitat într-o emisiune TV, în urmă cu aproximativ o lună, Liviu Dragnea a mărturisit care sunt intențiile de viitor. Fostul politician a spus cât de mult o apreciază pe Irina pentru că i-a fost alături cât timp a fost în închisoare și a dezvăluit că își dorește să o ia de soție, dar și să facă un copil împreună.

Nu știu când fac nunta, dar mi-aș dori. Ne iubim reciproc, în acești ani a stat stăpână pe ea, poate mai bine ca mine, în condițiile în care era asediată cu mesaje pe rețelele sociale. Nu sunt pudic, dar nici nu vreau să spun ce vrem să facem. Copii îmi doresc oricând. A suferit mult, ca și toată familia mea”, a povestit atunci fostul președinte al PSD.

Publicat: 07 Dec. 2021, 09:59 General
Pe aceeași temă