Un profesor, care este si CALUGAR in Constanta, a postat poze cu eleve DEZBRACATE

Publicat: 12 Oct. 2018, 11:29 News 3
Un profesor, care este si CALUGAR in Constanta, a postat poze cu eleve DEZBRACATE

Caz socant in Constanta. Profesorul de la Scoala Generala Nicolae Tonitza a postat pe pagina personala de Facebook mai multe poze cu elevele care se schimbau in sala de sport.

Imaginile au fost surprinse de camere de supraveghere ale scolii, iar profesorul s-a gandit ca ar fi de bun augur sa le faca publice.

Dupa aceasta fapta, reprezentantii Arhiepiscopiei Tomisului i-au interzis profesorului de muzica de la Scoala Nicolae Tonitza (fiind si calugar) sa mai slujeasca.

Dupa ce profesorul a postat respectivele poze pe pagina de Facebook, le-a sters la scurt timp dupa. Elevele nu au mai mult de 13, 14 ani, fiind in clasa a V-a, iar evenimentul, conform anchetatorilor, ar fi avut loc pe data de 5 octombrie.

Un profesor, care este si CALUGAR, a postat poze cu eleve DEZBRACATE

Digi24 a transmis ca profesorul, in varsta de 33 de ani, ar fi postat pe Facebook mai multe clipuri de pe camerele de supraveghere din unitatea scolara.

Profesorul ar putea fi deferit Consistoriului monahal, asta in functie de cum evolueaza ancheta, precizeaza reprezentantii Episcopiei.

Totul s-a aflat dupa ce s-a depus o sesizare din partea conducerii Scolii Generale numarul 39 Nicolae Tonitza la Sectia 4 de Politie din municipiul Constanta.

Publicat: 12 Oct. 2018, 11:29 News 3
Pe aceeași temă